تهران - ایرنا - معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در جلسه چهاردهم شورای راپمی درباره راه‌اندازی «مرکز منطقه‌ای تنوع زیستی» در جمهوری اسلامی تصمیم‌گیری شد و از آن زمان تاکنون مجموعه‌ای از اقدامات جامع توسط ایران انجام شده اما همچنان منتظر حمایت راپمی برای راه‌اندازی آن هستیم و آمادگی کامل خود را در این رابطه اعلام می‌کنیم. 

به گزارش ایرنا از سازمان حفاظت محیط زیست، مجتبی ذوالجودی که به نمایندگی از طرف هیات جمهوری اسلامی ایران در اجلاس راپمی حاضر شده است، در این جلسه اظهار داشت: بیش از ۴۰ سال است که با سازمان راپمی برای حفاظت از محیط زیست دریایی منطقه همکاری می‌کنیم. در این مدت همه ما سعی کرده‌ایم اقدامات موثری برای جلوگیری و کنترل آلودگی این منطقه دریایی و حفظ محیط زیست منحصر به فرد آن انجام دهیم. اما اکنون زمان آن رسیده است که به طور جدی رویکرد جدیدی برای این موضوع داشته باشیم.

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرد: در این راستا، یکی از موثرترین سیاست‌ها، استفاده از یک نقشه راه است. سندی که مسیر استراتژیک را مشخص کرده و به ما کمک می‌کند تا بدانیم چگونه به اهداف خود برسیم. خوشحالم که این برنامه راهبردی با راهنمایی سازمان منطقه ای راپمی و همکاری همه نمایندگان کمیته راهبری تدوین شده است.

وی افزود: سند بسیار خوبی تهیه شده است. ما این سند را تایید می‌کنیم و فقط اصلاحات جزیی را در آن اعمال کرده و قبل از جلسه برای راپمی فرستادیم که امیدواریم توسط سایر کشورهای عضو نیز پذیرفته شود. ما آمادگی کامل خود را برای همکاری با منطقه برای اجرای این طرح استراتژیک و حمایت از همه تلاش‌ها در راستای رسیدن به یک منطقه دریایی پایدار اعلام می کنیم.

به گزارش ایرنا ، کنوانسیون کویت یا همان راپمی در زمینه حفظ محیط زیست خلیج‌فارس و دریای عمان فعالیت می‌کند.

شورای راپمی که متشکل از وزرای محیط زیست کشورهای عضو کنوانسیون کویت است بالاترین رده اجرایی تصمیم‌گیری راپمی است. مسئولیت اجرای وظایف شورا در دوره زمانی مابین جلسات، برعهده کمیته اجرایی (Executive Committee) است که جلسات آن باید هر ساله برگزار شود که سی و هفتمین جلسه این کمیته امروز - یکشنبه - در محل دبیرخانه راپمی در کویت برگزار شد.