به گزارش ایرنا محمدحسن انصاری روز سه شنبه در نشستی که به منظور شناسایی و بازنگری عناوین خدمات وزارت جهاد کشاورزی و سازمانهای تابعه در سازمان جهاد کشاورزی خوزستان برگزار شد افزود: بیش از ۱۷ درصد محصولات کشاورزی کشور در استان خوزستان تولید میشود و این نشان از اهمیت استان در بخش کشاورزی دارد.
وی افزود: علاوه بر کسب مقامهای برتر در تولید انواع محصولات استراتژیک، طرح ۵۵۰ هزار هکتاری که به دستور مقام معظم رهبری در این استان در حال اجراست و باعث ایجاد ۲۰۰ هزار فرصت شغلی میشود.
انصاری گفت: سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در زمان جنگ محل اعزام رزمندگان بوده و در پنج سال ابتدایی جنگ ۱۵ هزار پرونده پشتیبانی جبهه و جنگ تشکیل شد.
رییس گروه نوسازی و تحول اداری سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز گفت: بهبود کیفیت خدمات میز خدمت حضوری، افزایش رضایتمندی کارکنان و ارباب رجوع، بهبود و ارتقای مقبولیت دستگاه و تثبیت مدیریتی از اهداف و اثرات بازنگری در خدمات سازمانهاست.
مهدی نصیرپور اضافه کرد: بر اساس دستور رییس جمهور کلیه دستگاههای اجرایی کشور ملزم به ارائه خدمات عمومی مبتنی بر روشهای کارآمد و اثربخش بر بستر فناوریهای نوین، روزآمد و هوشمند هستند.
معاون مهندسی فرآیند و اصلاح روش های مرکز نوسازی و تحول اداری گفت: وزارت جهاد کشاورزی به منظور ارائه بهتر خدمات به فعالان بخش کشاورزی تاکنون ۳۴۸ زیرخدمت را در حوزه ستاد، سازمانها، شرکتها و موسسههای وابسته شناسایی کرده که از این میزان ۲۷۰ زیرخدمت نهایی و ابلاغ شده و ۷۸ زیرخدمت در حال بازنگری است.
معاون مهندسی فرآیند و اصلاح روشهای مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت جهاد کشاورزی نیز گفت: مطابق قوانین سازمان اداری و استخدامی کشور، دولت دستگاه متولی پایگاه شناسنامه خدمات و عهدهدار تصویب و شناسهدار کردن آن است و در سند تحول دولت مردمی ابلاغی ریاستجمهوری، کلیه دستگاههای اجرایی کشور ملزم به ارایه خدمات عمومی مبتنی بر روشهای کارآمد و اثربخش بر بستر فناوریهای نوین، روزآمد و هوشمند هستند.
مراد محمدی افزود: به منظور ارتقای بهرهوری، کاهش هزینههای دولت و افزایش رضایتمندی مردم مطابق قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور و آییننامه اجرایی آن، کلیه دستگاههای اجرایی ملزم به ارائه خدمات از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، برخط کردن استعلامات، بازنگری خدمات شناسهدار, شناسایی و احصای خدمات باقیمانده هستند.
وی اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی تاکنون ۳۴۸ زیرخدمت را به منظور ارائه بهتر خدمات به فعالان بخش کشاورزی شناسایی کرده که از این میزان ۲۷۰ زیرخدمت نهایی و ابلاغ شده و ۷۸ زیرخدمت در حال بازنگری است.
معاون مهندسی فرآیند و اصلاح روش های مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت جهاد کشاورزی افزود: از ۲۷۰ زیرخدمت نهایی و ابلاغ شده؛ ۵۷ زیرخدمت در ستاد وزارت جهاد کشاورزی، ۲۸ زیرخدمت در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ۹ زیرخدمت در سازمان شیلات ایران، پنج زیرخدمت در شرکت توسعه خدمات مهندسی آب و خاک پارس، ۶ زیرخدمت در شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی، پنج زیرخدمت در صندوق بیمه کشاورزی، سه زیرخدمت در شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور، ۴۹ زیرخدمت در سازمان دامپزشکی کشور، ۱۳ زیرخدمت در سازمان چای کشور، ۷ زیرخدمت در شرکت خدمات حمایت کشاورزی، ۹ زیرخدمت در شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی، ۱۱ زیرخدمت در شرکت هواپیمایی خدمات ویژه، ۵ زیرخدمت در موسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی، ۱۲ زیرخدمت شرکت شهرکهای کشاورزی، ۱۲ زیرخدمت سازمان امور عشایر ایران ، ۲۱ زیرخدمت شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران و ۱۸ خدمت در سازمان حفظ نباتات کشور است.
محمدی تصریح کرد: همچنین از ۱۳۲ خدمات در حال بازنگری؛ ۳۴ زیرخدمت در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، ۲۹ زیرخدمت در سازمان تعاون روستایی و ۱۵ زیرخدمت در سازمان امور اراضی کشور است.
به گزارش ایرنا، این نشست با حضور مسوولان وزارت جهاد کشاورزی, نمایندگان سازمان شیلات و امور عشایر کشور و نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی استانهای قم، زنجان، تهران و خوزستان برگزار شد.
سالانه افزون بر ۱۷.۸ میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی در استان خوزستان تولید میشود.