تهران- ایرنا- پیر کشتی ایران با تقدیر از اقدام وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک در برگزاری ضیافت سده گفت: امیدوارم تداوم این مراسم‌ها به الگو سازی و ترویج فرهنگ جوانمردی و پهلوانی در کشور تبدیل شود.

منصور برزگر در گفت‌وگو با ایرنا، در خصوص اقدام وزارت ورزش برای برگزاری جشن سده المپیک اظهار داشت: ضیافت سده یک کار بسیار مهم و ماندگار بود که به همت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک برگزار شد. این مراسم‌ها اگر در آینده تداوم داشته باشند می‌توانند قهرمانان را به الگوهای خوبی برای تمام نوجوانان و جوانان تبدیل شود و یک جهت‌دهی را در رفتار آنها ایجاد کنند. جوانان ما باید به این باور برسند که زحمات و تلاش‌هایشان به خوبی دیده می‌شود.

دارنده نشان نقره المپیک با اشاره به اهمیت الگو سازی در جامعه اظهارداشت: وزارت ورزش با تکریم قهرمانان ورزشی این پیام را به نسل جدید داد که اگر آنها نیز در آینده موفق بشوند زحماتشان دیده می‌شود. اگر اینگونه مراسم‌ها نبود نسل کنونی متوجه نمی‌شد که قهرمانان ما چه کارهای بزرگی در آوردگاه‌های جهانی و المپیک انجام داده است. جوانان ما اگر از قهرمانان خود بی‌خبر باشند الگویی ندارند.

سرمربی اسبق کشتی این را هم گفت: امیدوارم این مراسم‌ها ادامه داشته باشد تا نوجوانان و جوانان ما راه و رسم پهلوانی، مردانگی ، قهرمانی و مروت را بیاموزند که بهترین الگو برای جامعه ورزش است.

به گزارش ایرنا، جشن سده المپیک با حضور تعداد پرشماری از قهرمانان المپیک ورزش ایران، پیشکسوتان و خانواده‌های آنها در سالن اجلاس سران برگزار شد. طی این مراسم از تنها صدای ماندگار جهان پهلوان غلامرضا تختی (یادگاری و امانت استاد بهمنش) و موسیقی المپیک ساخته استاد انتظامی نیز رونمایی شد. در این مراسم همچنی ۵ نفر از ورزشکاران به عنوان چهره ماندگار فرهنگی انتخاب شده‌اند پهلوان رزاز، غلامرضا تختی، امامعلی حبیبی، عبدالله موحد و محمد نصیری پنج قهرمان ایرانی بودند که نامشان در جمع مفاخر ورزش کشور قرار گرفت.