گرگان- ایرنا- رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گلستان گفت: با نگاه مثبت رییس جمهور به حوزه علم‌آموزی، در سفر دوم هیات دولت به گلستان ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان اختصاص یافت.

منصور غفاری روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به نگاه ویژه دولت سیزدهم برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اظهار کرد: برخی از پروژه‌های عمرانی و کارگاهی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گلستان به دلیل نبود توجه کافی از سوی مسوولان، سال‌ها ناتمام و بلاتکلیف مانده بود که در دولت سیزدهم و به‌خصوص همزمان با سفر رییس جمهور به گلستان مورد توجه قرار گرفت.

وی ابراز امیدواری کرد؛ با تخصیص به موقع ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب سفر دوم رییس جمهور، پروژه‌های نیمه‌تمام دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گلستان که اغلب کارگاه‌های آموزشی است تعیین‌تکلیف شود و به اشتغال و توسعه گلستان کمک کند.

رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گلستان با بیان اینکه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای، بزرگترین دانشگاه کشور و دارنده رتبه نخست تجاری‌سازی علم در بین دانشگاه‌های کشور است، تاکید کرد: در این دانشگاه، آموزش همراه با مهارت‌افزایی در دستور کار قرار دارد.

غفاری با اشاره به اینکه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گلستان پنج دانشکده و آموزشکده در استان دارد، بیان کرد: حدود پنج هزار دانشجو در رشته‌های مختلف فنی-مهارتی، هنری- مهارتی و رشته‌های متناسب با شرایط اقلیم و زیست‌بوم منطقه در این مراکز تحصیل می‌کنند که از این تعداد، ۲ هزار و ۵۰۰ نفر دختر هستند.

وی گفت: دانشجویان محصل در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گلستان اغلب بومی استان هستند و تامین بسترهای لازم برای آموزش همراه با مهارت‌افزایی در رشته‌های مختلف سرلوحه کار ما قرار دارد.

رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گلستان اشتغال را یکی از دغدغه‌های مهم قشر جوان به‌ویژه دانشجویان برشمرد و افزود: دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به‌عنوان تنها دانشگاه مهارت‌محور تلاش خود را برای بسترسازی اشتغال دانشجویان به کار گرفته است.

غفاری از به‌روزرسانی رشته‌های دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گلستان متناسب با نیاز کشور و زیست‌بوم استان خبر داد و بیان کرد: تعداد دانشجویان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گلستان در ۲ سال اخیر رشد قابل‌توجهی داشته و حدود ۸۰۰ نفر به جمع دانشجویان این دانشگاه اضافه شدند.

وی به ظرفیت‌های گلستان در حوزه‌های کشاورزی، صنعتی و گردشگری برای اشتغالزایی اشاره کرد و یادآور شد: دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای تلاش کرده با راه‌اندازی رشته‌های مهارت‌محور، دانش آموختگان را به بازار کار نزدیک‌تر کند.

رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گلستان تاکید کرد: رشته‌های مختلف از جمله مکانیک، برق، تاسیسات، گرافیک، عکاسی، نقاشی در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گلستان فعال است و ۷۰ درصد دانشجویان این دانشگاه بومی بوده و از امکانات رفاهی و آمورشی رایگان بهره‌مند می‌شوند.

غفاری با بیان اینکه با وجود برخورداری گلستان از ظرفیت ویژه در حوزه کشاورزی، دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان فقدان دانشکده کشاورزی بود، گفت: درخواست ایجاد دانشکده کشاورزی در آزادشهر به وزارت علوم ارسال شده و امیدواریم در آینده‌ نزدیک شاهد راه‌اندازی دانشکده کشاورزی استان خواهیم بود.

وی به اشتغالزایی بالای دانش آموختگان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای اشاره کرد و توضیح داد: ۷۰ درصد دانشجویان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای پس از پایان التحصیلی و یا حتی در حین تحصیل جذب بازار کار می‌شوند حال آنکه در سایر دانشگاه‌ها معمولا ۲۰ درصد دانشجویان می‌توانند وارد بازار کار شوند.

رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گلستان از فعالیت انجمن اشتغال دانشجویان و دانش‌آموختگان در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گلستان خبر داد و یادآور شد: ضمن حضور در صنایع مختلف استان، با صاحبان صنایع در خصوص رشته‌های دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای و نیاز این واحدها به مهارت‌های مختلف گفتگو کردیم که تاکنون زمینه اشتغال حدود پنج هزار دانشجو و دانش‌آموخته دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای در صنایع مختلف استان فراهم شد.

غفاری به فعالیت مرکز رشد شهید طهرانی مقدم در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گلستان اشاره کرد و یادآور شد: تمامی فناوران، پژوهشگران و نخبگان استان می‌توانند از این ظرفیت برای ورود به مرکز رشد شهید طهرانی‌مقدم استفاده کنند.

آیت‌الله سیدابراهیم رییسی، رییس جمهور در یازدهمین سفر استانی دور دوم برای دیدار با مردم، بررسی مصوبات سفر دور اول و افتتاح پروژه‌های کلان، متوسط و کوچک، پنجشنبه ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۲ و جمعه اول دی ماه ۱۴۰۲ به گلستان سفر کرده بود.