" کبری توکلی " روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: امسال بر اساس طرح الگوی کشت، ۱۰ هزار و ۲۰۰ هکتار اراضی استان بوشهر به تولید گوجه فرنگی اختصاص یافته است.
وی افزود:برداشت گوجه فرنگی از اوایل آبان ماه از مناطق" تنگ ارم و بوشکان" شهرستان دشتستان آغاز شده و هماکنون در شهرستانهای جنوبی از جمله دشتی، دیر، کنگان و عسلویه ادامه دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تصریح کرد: هم اکنون پیک تولید گوجه فرنگی در این استان است و روزانه هشت هزار تن از مزارع برداشت میشود.
توکلی یادآور شد: این امر نیازمند مدیریت مزارع برای زمان بارگیری و حمل در راستای تعادل عرضه و تقاضا و تناسب قیمت در بازار است.
وی ادامه داد: برنامهریزی لازم برای رعایت بهینه الگوی کشت ابلاغ شده تا از ضرر و زیان کشاورزان و تولیدکنندگان جلوگیری شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: پیشبینی میشود تا پایان برداشت یعنی اواخر فرودین سال آینده ۶۰۰ هزار تن محصول تولید شود.
توکلی گفت: ۱۵۰ هزار تن محصول گوجه فرنگی استان بوشهر برای فرآوری به کارخانههای تولید رب گوجه فرنگی ارسال میشود و مابقی حدود ۲۵۰ هزار تن بهصورت تازه خوری در بازارهای داخلی عرضه میشود.
وی اضافه کرد: بطور میانگین سالانه ۱۵۰ هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل استان بوشهر به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.