به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، تارنمای استاندارد به نقل از جیمز هپی نوشت: ناو هواپیمابر انگلیس ممکن است برای جایگزینی با ناو آمریکایی یو اس اس دوایت آیزنهاور راهی دریای سرخ شود.
انگلیس پیش از این با همکاری آمریکا در یک سری حملات هوایی به هدف حمله به نیروهای یمنی شرکت کرده است، این در حالیست که کشتی جنگی اچ ام اس دیاموند نیز برای محافظت از کشتی ها در مسیر تجاری کلیدی در دریای سرخ مستقر شده است.
با این حال هیپی در مصاحبه با مجله هاوس، پیشنهاد کرد یک ناو هواپیمابر انگلیسی می تواند در آینده «شکاف» موجود را برطرف کند.
وی خاطرنشان کرد که نیروی دریایی سلطنتی می تواند «زمانی که آیزنهاور به کشورش باز می گردد و در صورتی که نیاز به رفع شکاف در استقرار نیروهای آمریکایی داشته باشیم، یا اگر وضعیت بدتر شود و به موارد بیشتری نیاز داشته باشیم، وارد عمل شود».
این مقام انگلیسی افزود: حقیقت این است که آیزنهاور نمی تواند برای همیشه در آنجا مستقر باشد. بنابراین مساله حفظ حضور ناو در این منطقه است که ممکن است در این زمینه با آمریکایی ها همکاری کنیم.
وست اسپیتهد دریاسالار بازنشسته انگلیسی از جمله کسانی است که پیشنهاد کرد کشورش بتواند یک ناو هواپیمابر به منطقه بفرستد.
به گزارش ایرنا، پیشتر دفتر نخست وزیری انگلیس اعلام کرده بود که لندن برنامهای برای اعزام کشتی و تجهیزات نظامی بیشتر به دریای سرخ ندارد.
طبق گزارش دیلی میل، برخی از چهرههای پیشین نیروی دریایی انگلیس از دولت این کشور خواستند تا یکی از ۲ ناو هواپیمابر این کشور را که میلیاردها پوند هزینه ساخت آنها شده را برای محافظت از کشتیرانی به منطقه خاورمیانه اعزام کند.