جمشید عیدانی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سد تغذیه مصنوعی دشت بنو، از پروژههای مصوب سفر دور نخست رئیس جمهور به هرمزگان و جزو طرحهای نیمه تمام استان است که عملیات اجرایی آن با حجم یک و نیم میلیون متر مکعب از سال ۱۳۸۷ آغاز شده است.
وی بیان کرد: این طرح با انجام اقداماتی همچون؛ اجرای عملیات سد خاکی، احداث کانال انتقال آب و بند انحرافی اکنون با صرف هزینه ای معادل یک هزار و ۸۰ میلیارد ریال آماده بهرهبرداری است.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای هرمزگان اظهار کرد: اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی و طرحهای تعادل بخشی منابع آب در جهت به تعادل رساندن آب در سفرههای زیرزمینی استان هرمزگان به طور جدی در دستورکار این شرکت قرار دارد و طراحی، اجرا و بهرهبرداری از طرح تغذیه مصنوعی دشت بنو در روستای حمیران با همین هدف اجرایی شده است.
عیدانی ادامه داد: از مهمترین اهداف اجرای این طرح میتوان به کمک به تغذیه آبخوان دشت، مدیریت سیلاب و کاهش خطرات احتمالی، کمک به تامین آب کشاورزی دشت و ایجاد اشتغال برای بومیان منطقه اشاره کرد.
روستای حمیران در ۷۰ کیلومتری پارسیان و ۳۶۰ کیلومتری غرب بندرعباس واقع است.
به گزارش ایرنا، آیت الله رئیسی رئیس جمهور و هیات دولت روز پنجشنبه و جمعه (۱۲ و ۱۳ بهمنماه) همزمان با آغاز ایام الله دهه مبارک فجر برای بهرهبرداری از یکهزار و ۳۲ طرح عمرانی به ارزش ۱۰۵ همت میهمان مردم خونگرم و ولایتمدار هرمزگان است.
به گفته معاون اجرایی رئیس جمهور، ۱۰۰ درصد تسهیلات در سفر نخست هیات دولت به هرمزگان اجرایی و عملیاتی شده است؛ حدود ۱۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات و ۱۱۰ هزار میلیارد ریال از اعتبارات عمرانی تامین و پرداخت شده است.
در این سفر بیش از ۱۰۶ هزار میلیارد ریال مصوبه عمرانی جدید برای هرمزگان درنظر گرفته شده است که البته این رقم با تصمیمات رئیس جمهور و اعضای هیات دولت افزایش خواهد یافت.
استان هرمزگان با ۱۴ شهرستان به علاوه ۱۴ جزیره در خلیج همیشه فارس، بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و از آن به عنوان پایتخت اقتصادی و دروزاه پیشرفت ایران یاد میشود.