بهروز حقیقی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: تامین امنیت غذایی و ارتقای بهداشت مواد غذایی با منشا دامی از مهمترین اهداف و اولویتهای اداره کل دامپزشکی استان خوزستان است و واحدهای صنفی عرضهکننده فرآوردههای خام دامی برای جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان باید ضوابط و مقررات دامپزشکی را رعایت کنند.
وی اظهار امیدواری کرد با بازدیدهای مستمر همکاران واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی شهرستان و با افزایش اطلاعرسانی و آگاهیهای مردمی، روزبهروز شاهد کاهش جرایم و تخلفات بهداشتی در سطح شهرستان باشیم.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمز از شهروندان خواست: هرگونه تخلف بهداشتی در عرضه گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، ماهی و عسل و سایر آلایش خوراکی دام را به اداره دامپزشکی گزارش کنند.