به گزارش خبرنگار ایرنا، افتتاح چندین طرح و پروژه مهم و دیدار با مردم استان هرمزگان از جمله برنامه های دومین سفر استانی رییس جمهور به دروازه پیشرفت ایران است.
وزیران کشور، بهداشت درمان و آموزش پزشکی، علوم، صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس سازمان انرژی اتمی، رئیس مرکز ارتباطات مردمی رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور، معاون اجرایی رئیس جمهور و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در این سفر ۲ روزه، آیتالله رئیسی را همراهی میکنند.
رئیسجمهور به همراه هیات دولت امروز و فردا برای بهرهبرداری از یکهزار و ۳۲ طرح عمرانی به ارزش ۱۰۵ همت (یکهزار و ۵۰ میلیارد ریال) میهمان مردم خونگرم و ولایتمدار هرمزگان است.
افتتاح ۲ بیمارستان و تعدادی طرح بهداشتی و درمانی، تکمیل برخی پروژه های ریلی نیمه تمام، تامین تجهیزات آزمایشگاهی در دانشگاههای استان، تکمیل و تجهیز مجتمع توانبخشی ایثارگران، تکمیل، بازسازی و تجهیز پروژههای نیمه تمام ورزشی، اجرای طرحهای هادی روستایی و ایمنسازی روستاهای در معرض خطر، اجرای طرحهای کشاورزی، تکمیل و تجهیز مجتمع های فرهنگی و تکمیل و بهره برداری از کتابخانه مرکزی بندرعباس از جمله برنامههای دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان هرمزگان است.
در مراسم استقبال از رئیس جمهور همچنین جمعی از مفاخر استان هرمزگان از جمله حجتالاسلام معصومی لاری موسس حوزه علمیه مالک اشتر، اسلام جاهدی قهرمان آسیا در رشته قایقرانی، همسر و دختر شهید عبدالحمید سالاری از شهدای مدافع حرم استان، علی دانشمند از موسسین سپاه پاسداران و نخستین فرمانده بسیج هرمزگان، مسعود راهبر امام جمعه اهل سنت شهرستان بندر لنگه و علی ماهیگیر نویسنده و مولف اهل سنت حضور داشتند.
آیت الله رئیسی در این سفر علاوه بر پیگیری روند اجرای مصوبات سفر دور اول دولت مردمی، از ۱۵۷ طرح در حوزه صنعت و انرژی بهرهبرداری خواهد کرد.
دیدارهای عمومی با مردم شریف بندرعباس و میناب، شرکت در جشن اهدای ۱۴ هزار واحد مسکونی و ۱۱ هزار قطعه زمین در قالب نهضت ملی مسکن، افتتاح همزمان ۹۷۰ مدرسه در سراسر کشور، شرکت در جشن احیای ۶۱۰ واحد تولیدی و صنعتی راکد و حضور در نشست شورای اداری استان از دیگر برنامههای سفر ۲ روزه رئیس جمهور به استان هرمزگان است.
استان هرمزگان با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت و ۷۱ هزار کیلومتر مربع مساحت و با سواحل طولانی و ۱۴ جزیره ایرانی بزرگ و کوچک در پهنه گسترده آب های خلیج فارس و دریای عمان در حدود چهار درصد مساحت و ۱.۸ درصد جمعیت کشور را در بر گرفته است و از آن به عنوان پایتخت اقتصادی و دروازه پیشرفت ایران یاد میشود.