به گزارش پنجشنبه پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ "حسن ابوالحسینی" اظهار داشت: طبق ماده ۷۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، ترویج اخبار غیردرست یا افترا به ضرر نامزدهای انتخاباتی، احزاب یا گروههای سیاسی، و یا اعلام غیرصحیح انصراف نامزدها توسط رسانههای عمومی ممنوع است و در صورت مشاهده پیگرد قانونی خواهد داشت.
این مقام انتظامی یادآور شد: متاسفانه سرعت انتشار و بازنشر شایعات و اخبار جعلی پیرامون انتخابات در شبکههای اجتماعی سرعت یافته به گونهای که اخبار واقعی و درست قدرت مقابله با این شایعات و اخبار کذب را ندارند.
وی از کاربران خواست تا قبل از انتشار یا باز نشر یک خبر پیرامون هر کاندیدای انتخاباتی از درستی و صحت آن مطمئن شوند و برای این کار رجوع به خبرگزاریهای داخلی حداقل کاری است که کاربران باید انجام دهند.
سرهنگ ابوالحسینی تاکید کرد: پلیس فتا، طبق وظایف ذاتی و محوله خود، به صورت دائم فضای مجازی را نظارت مینماید و هر نوع جرم یا تخلف مغایر با قوانین و استانداردهای تعیینشده را شناسایی و به مراجع قضائی ارائه میدهد.
به گفته وی رصد فعالیتها و جریانات خبری مرتبط با انتخابات در فضای مجازی نیز به عنوان اولویت اصلی پلیس فتا قرار دارد.
وی از کاندیداهای انتخاباتی خواست که به حامیان و ستادهای انتخاباتی خود در خصوص انتشار شایعات و اخبار جعلی پیرامون دیگر کاندیداها گوشزد کرده و قوانین تبلیغات در فضای مجازی را رعایت کنند.
رئیس پلیس فتا استان یزد با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان است، اظهار داشت: کاربران در صورت مواجهه با موارد مشکوک، موضوع را از طریق وبسایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.