به گزارش ایرنا، محسن منصوری عصر جمعه در نشست شورای اداری استان هرمزگان بیان کرد: تکمیل کرویدور نوار ساحلی جنوب کشور، اجرای پروژه های محتلف آبرسانی به شهرهای دارای تنش آبی، تکمیل پروژه های ریلی، آبرسانی به روستاها و مجتمع های روستایی، تکمیل سدهای مختلف، تکمیل پل خلیح فارس، اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای طرح های حوزه آموزش و پرورش از مهمترین مصوبات دور دوم سفرهای استانی به استان هرمزگان محسوب می شود.
وی خاطر نشان کرد: شرکت ها، سازمان ها و بنگاه های اقتصادی، اعلام آمادگی کردند که پس از سفر رییس جمهور و هیات دولت به استان هرمزگان مجموعا ۱۸۱ طرح را به ارزش بیش از پنج و نیم همت در حوزه های، نفت و پتروشیمی، صنعت و معدن، کشاورزی و گردشگری اجرایی کنند.
معاون اجرایی رییس جمهور ادامه داد: ۳۷ بنگاه خصوصی، دولتی، سازمان ها، شرکت ها برای این کار اعلام آمادگی کردند که جدول توزیع عدد و رقم ها مشخص شده است.
وی اظهار داشت: برخی مصوبات با عنوان مصوبات محتوایی از جهت گره گشایی در معیشت مردم بسیار موثر است، تردد خودروهای سواری و خدمات عمومی دارای پلاک منطقه آزاد کیش و قشم در سطح استان مطرح شده است که مجموعه کارشناسی پیشنهاد می دهد در صورت صلاحدید رییس جمهور در مصوبات سفر قید و ذکر شود که مقدمات آن فراهم شده است.برخی مصوبات با عنوان مصوبات محتوایی از جهت گره گشایی در معیشت مردم بسیار موثر است، تردد خودروهای سواری و خدمات عمومی دارای پلاک متطقه آزاد کیش و قشم در سطح استان مطرح شده است که مجموعه کارشناسی پیشنهاد می دهد در صورت صلاحدید رییس جمهور در مصوبات سفر قید و ذکر شود که مقدمات آن فراهم شده است.
منصوری گفت: اختصاص ۳۰ درصدی ظرفیت تولید آب شیرین کن های انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان به روستاهای دارای تنش آبی بخش عمده آب آشامیدنی این مناطق را حل و فصل می کند که از مصوبات این سفر است.
وی بیان کرد: صدور مجوز توسعه شهرک های صنعتی خلیج فارس و جاسک، ایجاد شهرک های تخصصی در حوزه های مختلف، دریافت عوارض آلایندگی صنایع مختلف در عسلویه و پارسیان نیز از دیگر مصوبات سفر درج می شود.
معاون اجرایی رییس جمهور تأکید کرد: ساختمان های بدون استفاده زیادی در حوزه دانشگاه آزاد و پیام نور داریم که با تدبیر رییس جمهور و رعایت ضوابط و قوانین در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار خواهد گرفت.
وی افزود: همچنین ضوابط احداث ساختمان ها در بافت تاریخی و بافت های فرسوده بر اساس الگوی پیشنهادی استان تیز لز دیگر مصوباتی است که تقدیم خواهد شد که امیدواریم با اجرای این مصوبات در کنار مصوبات دور اول سفر شاهد پیشرفت و توسعه و آبادانی استان هرمزگان بیش از گذشته باشیم.
منصوری تصریح کرد: در مجموعه استان هرمزگان در این سفر ۱۰۵ هزار میلیارد تومان پروژه آماده افتتاح و بهرهبرداری است که این یک رکورد مطلوب برای عملکرد اقتصادی و عمرانی استان محسوب می شود.
وی بیان کرد: باید اعتراف کنیم به دلیل محدودیت ها به لحاظ زمانی و آب و هوا که پیش آمد، نتوانستیم تصویر درستی از این وقایع و پروژه ها و برنامه ها به نمایش بگذاریم و تقاضا داریم که اعضای هیات دولت و اصحاب رسانه همه این اتفاقات به مرور زمان و حتی پس از سفر به تصویر بکشند تا اطلاع رسانی کاملی نسبت به این اتفاقات رقم بخورد.
منصوری خاطر نشان کرد: استان هرمزگان به کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل شده است و بخش از این اتفاقات مهم محصول مصوبات دقیق، کارشناسی و موثر دولت در سفرهای استانی است.
وی ادامه داد: ما در مجموع سفرهای اول استانی و در حوزه عمرانی حدود ۱۲۰ هزار میلیارد ریال به استان هرمزگان پرداخت کردیم و از این جهت این استان جزو برترین های تامین اعتبار شده است.
معاون امور اجرایی رییس جمهور گفت: در کنار این بودجه عمرانی، ۱۵۰ هزار میلیارد ریال هم تسهیلات مصوب سفر پرداخت شده است، ۱۰۰ درصد تعهدات اقتصادی ما در حوزه تسهیلات محقق شده است، یعتی ۲۶۰ هزار میلیارد ریال در مجموع منابع وارد استان هرمزگان شده است.
وی اظهار داشت: تکمیل بیمارستان ۱۱۲ تختخوابی کودکان بندرعباس، افتتاح ۲۰۰ مدرسه، بهرهبرداری از فاز اول تصفیه خانه شهرستان میناب و بشاگرد، تکمیل خطوط فرعی و تاسیسات مجتمع های آبرسانی و سدها از جمله طرح های بهرهبرداری شده توسط دولت در این سفر بود.
وی بیان کرد: زیر ساخت های اقتصادی هرمزگان از جمله سایت های پرورش میگو مشکل داشتند که برقرسانی به این موضوع اتفاق افتاد و در حوزه راه، راهداری، جاده و حمل و نقل تحولات جدی در استان هرمزگان و در مصوبات دور اول سفر اتفاق افتاد.
معاون اجرایی رییس جمهور تصریح کرد: چندین بندر از جمله بندرهای سیریک و بوموسی افتتاح شد که جزو مصوبات دور اول سفر رییس جمهور و اعضای هیات دولت بود.