به گزارش خبرنگار ایرنا، " حجت الاسلام داود نمازی" روز شنبه در مراسم بزرگداشت آیت الله نمازی در مصلی بوشهر اظهار کرد: نوشتن چندین کتاب فقهی از جمله دستاوردهای مهم آیت الله نمازی است که از وی به یادگار مانده تا همگان از این ظرفیت علمی ارزشمند استفاده کنند.
وی بیان کرد: آیت الله نمازی عالمی بود که صفات ارزشمندی از علم و تواضع را در خود جای داده بود و از ابتدای انقلاب مسئولیت های سترگی را عهده دار شدند.
نمازی ادامه داد: آیت الله نمازی در یکی از این مسئولیتها، با تدبیر امام راحل به عنوان فرمانده سپاه منطقه ۲ کشور انتخاب شدند.
مشاور وزیر کشور در امور هماهنگی روحانیت و ائمه جمعه و جماعت تصریح کرد: اخلاص در عمل، تواضع و اجتناب از ریا، غرور، تکبر از دیگر ویژگیهایی بود که از آیت الله نمازی شخصیتی برجسته ساخته بود و این ویژگی اخلاقی وی در برخورد با سنین مختلف مشهود بود.
وی افزود: بصیرت از ویژگیهای ارزنده زنده یاد نمازی بود که چنین بصیرتی منجر به انتخاب راه درست از سوی وی شده بود.
نمازی اظهار کرد: آیت الله نمازی هزینههای زیادی در راه نظام و انقلاب داد ولی همواره در این مسیر ثابت قدم ماند و خدماتی ارزشمند به کشور ارائه کرد.
وی افزود: زنده یاد نمازی در حوزههای مختلف مورد توجه و نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب بود تا جایی که در چند پست مهم از وی و ظرفیتهای ارزنده این عالم مجتهد بهره گرفت.
آیت الله عبدالنبی نمازی در سال ۱۳۲۷ در شهر بوشهر به دنیا آمد. پدرش مرحوم حجت الاسلام حاج شیخ احمد نمازی فرزند آیت الله حاج شیخ حسین نمازی دشتی بود. مادرش نیز دختر مرحوم شیخ عباس از روحانیان استان بوشهر بود. پدر آیت الله نمازی برای تبلیغ به آبادان هجرت کرد و خانواده را نیز به همراه برد.
برخی از مسئولیتهای زنیده یاد آیت الله نمازی پس از انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
قاضی شرع دادگاههای انقلاب اسلامی غرب کشور طی سال های ۵۸ و ۵۹؛ نمایندگی امام و فرماندهی سپاه منطقه ۲ کشوری؛ مسئولیت بخش آمار و بررسی شورای مدیریت حوزه علمیه قم؛ مسوول آموزش های عقیدتی ـ سیاسی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ نمایندگی مجلس خبرگان رهبری در دور دوم و سوم از استان بوشهر؛ نمایندگی مجلس خبرگان رهبری در دور چهارم از استان تهران؛ عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم؛ دادستان کل کشور؛ امام جمعه و نماینده ولی فقیه در کاشان.