به گزارش گروه سیاسی ایرنا، حجتالاسلام والمسلمین محسن قمی در نشستی با بیان اینکه ولایت ما نسبت به امامان در طول ولایت به خداوند متعال است، گفت: ولایت، یک منظومه سه بُعدیست؛ ولایت نسبت به اهل بیت در طول ولایت خداوند و در کنار ولایت طولی، مفهومی تحت عنوان ولایت افقی داریم؛ بدان معنا که دوستداران معصومین را هم دوست بداریم.
معاون ارتباطات بینالملل دفتر مقام معظم رهبری افزود: این ارتباط افقی باید در جامعه شکل بگیرد و افراد و خانوادهها و شخصیتها و جریانهای اجتماعی متدین با هم در ارتباط و همکاری مستمر باشند، این سیره و خط مشی سیاسی ائمه اطهار(س) مخصوصاً بعد از شهادت امام حسین(ع) زمینه وحدت بیشتر شیعیان را فراهم ساخت. بُعد سوم شناخت هرچه بیشتر آموزههای فرهنگی و عرفانی آن عزیزان است که از آن به بُعد عمقی ولایت تعبیر میشود.
حجتالاسلام قمی عنوان کرد: امام جواد(ع) شبکه وکلا را که توسط هارون الرشید آسیب دیده بود بازسازی کرد و در نقاط مختلف نمایندگانی را منصوب و برای اولین بار شبکه تأمین و استقلال مالی شیعیان را راهاندازی کردند.
حجتالاسلام قمی با بیان اینکه امام خمینی (ره) قرائت جدیدی از تشیع در عصر کنونی ارائه داد، گفت: پدران و اجداد ما به حج میرفتند ولی امام (ره) مسأله برائت از مشرکین را مطرح و تاکید کرد حج بیبرائت حج نیست؛ امام خمینی(ره) فرمود که «غدیر به ما میفهماند که مردم باید در سرنوشت خود دخیل باشند و با رهبری صالح بیعت کنند تا امام بتواند زمام امور را پیش ببرد».
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان افزود: امام راحل حتی گریه بر امام حسن و امام حسین (علیهم السلام) را هم امری سیاسی میدانست.
عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم ادامه داد: فیلمی که از جلسه خبرگان در سال ۱۳۶۸ و انتخاب رهبری وجود دارد، از افتخارات جهان تشیع است. خبرگان ملت در این جلسه آزادانه مسائل مختلف مربوطه را بررسی و قبل از رأیگیری نهایی آیتالله خامنهای رسماً مخالفت خود را با انتخاب خویش بهعنوان رهبری انقلاب اعلام کرد در هیچ جای دنیا دیده نمیشود که فردی را بهعنوان رهبری عالی کشور برگزینند ولی او به دلیل تواضع از پذیرش این مسئولیت خودداری کند؛ البته پس از انتخاب شدن به مصداق "خُذِ الکتاب بِقُوَّة"، به بهترین وجه ممکن به این ملت بزرگ و کشور عزیز و مکتب اهل بیت(س) بلکه به جهان مستضعفین خدمت کرد.
حجتالاسلام قمی با بیان اینکه مجلس خبرگان صندوق ذخیره معنوی کشور است، گفت: این خبرگان هستند که در مواقع نیاز با تدبیر لازم و با توجه به منافع ملی کشور و نه منافع حزبی و جریانی تصمیم میگیرند و جامعه نیز احساس آرامش خواهد کرد؛ به عبارت دیگر مجلس خبرگان مجلس لحظههاست و به همین دلیل اعضای خبرگان باید فقیه، عادل، دارای بینش سیاسی و اجتماعی و آشنا به شرایط زمان باشند.
معاون ارتباطات بینالملل دفتر مقام معظم رهبری به اهمیت انتخابات ۱۱ اسفند اشاره و تصریح کرد: دشمنان ما در وهله اول تلاش میکنند به بهانه مشکلات اقتصادی که مشارکت مردم در انتخابات کاهش یابد؛ در حالی که راهحل مشکلات، شرکت حداکثری در انتخابات است.
حجتالاسلام قمی با بیان اینکه دومین هدف دشمنان در انتخابات عدم شرکت در انتخابات مجلس خبرگان و مخصوصاً در تهران است، خاطرنشان کرد: تهران شهری است که بر اساس ولایت اهل بیت(ع) بنا شده و لایههای زیرین استان و شهر تهران ولایتمدار و مومن و پاسدار عزت و استقلال کشور هستند و این واقعیت تهران را باید در مراسم تاسوعا و عاشورا، هیاتهای مذهبی و کانونهای متعدد قرآنی شناخت.