سعید طالبی پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اقامتگاه های بوم گردی در شهر سی سخت و روستاهای کریک،ده برآفتاب و امام ضامن ایجاد شده است.
وی بیان کرد: این طرح ها با ۳۸۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری ایجاد شده اند و افزون به کمک به رونق گردشگری منجر به ایجاد ۱۷ شغل مستقیم شده است.
طالبی پور تصریح کرد:بومگردی نوعی از صنعت گردشگری است که در پاسخ به اشتیاق و علاقه گردشگران به طبیعت گردی و تجربه زندگی در اقامتگاه ها و محیط های بومی، در جوامع بشری بویژه مناطق روستایی رواج یافته است.
وی با اشاره به اینکه بومگردی با بهره گیری خردمندانه از منابع طبیعی و محیط زیست نقش مهمی در توانمندسازی جوامع محلی دارد تصریح کرد: مهمترین تمایز مراکز اقامتی بومگردی داشتن سبک سنتی است که گردشگران زیادی را به سمت خود جذب و مالکان این مراکز اصرار به داشتن این سبک زندگی دارند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: همچنین یک مجتمع گردشگری در روستای گنجگان از توابع شهرستان بویراحمد با سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد ریال احداث و آماده بهره برداری شده است.
وی تصریح کرد: این مجتمع گردشگری ضمن ایجاد رفاه گردشگران در یکی از شاخص ترین روستاهای هدف گردشگری استان هفت فرصت شغلی جدید هم ایجاد کرده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد گفت:از ابتدای سال جاری تاکنون پرونده ۵۰ زیرساخت و طرح گردشگری استان برای دریافت وام به بانک های عامل معرفی شدند.
وی با اشاره به اینکه این سرمایه گذاران سال ها پیش اقدام به احداث زیرساخت هایی مانند مجتمع های بین راهی و اقامتگاه های بومگردی کرده بودندو طرح های آنان نیمه تمام مانده بود افزود:هر یک از این طرح های گردشگری بین ۱۰ تا ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی دریافت می کنند.
وی بیان کرد: تکمیل این طرح ها ضمن فراهم کردن زمینه رفاه گردشگران در کهگیلویه و بویراحمد بستر ایجاد ۹۰۰ شغل را ایجاد می کند.
براساس آمار موجود این استان سالانه پذیرای بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر گردشگر است که تعدادی از آنها جهانگردان کشورهای خارجی هستند.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استانهای فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.