قزوین - ایرنا - مدیرکل کتابخانه های عمومی قزوین حداکثر هزینه ماهانه پانسیون های مطالعاتی در استان برای ارایه خدمات به شهروندان را ۱۲ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: هزینه یاد شده در مجوز اینگونه فضاهای مطالعاتی قید می شود و بایستی در معرض دید مراجعان نیز قرار بگیرد.

فاطمه محمدبیگی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در سال های اخیر و به دلیل تغییر سبک زندگی و رواج آپارتمان نشینی، فضاها ی مطالعاتی کافی برای بچه ها در منازل وجود ندارد و کتابخانه های دولتی هم پاسخگوی نیاز افراد در جامعه نیستند، از این رو بخش خصوصی در این حوزه وارد شده و مکان هایی را تحت عنوان سالن های مطالعاتی راه اندازی کرده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سه سالن مطالعاتی خصوصی از جمله زرین، لاله و ماراتن در قزوین دارای مجوزهای مطالعاتی هستند، خاطرنشان کرد: مجوز این سالن ها از سوی نهاد کتابخانه عمومی کشور اخذ می شود، در غیر این صورت سالن هایی که مجوز لازم را نداشته باشند به مراجع ذیصلاح، از جمله اماکن استان معرفی می شوند.

محمدبیگی با اشاره به اینکه مجوز سالن های مطالعاتی تحت عنوان پانسیون یک ساله صادر می شود، تاکید کرد: بازدیدهای دوره ای از جمله بررسی برخی شاخص ها از جمله استحکام بنا، سامانه های گرمایشی و سرمایشی، دسترسی به اینترنت این پانسیون ها صورت می گیرد.

به گفته این مسوول، استان قزوین ظرفیت بالایی در ایجاد سالن های مطالعاتی خصوصی دارد تا شهروندانی که فقط به یک فضای مطالعاتی احتیاج دارند از آنها استفاده کنند.

وی یادآور شد: مشکلی که در این زمینه وجود داشت آن بود که با وجود فعالیت سه فضای مطالعاتی در سطح استان، متاسفانه مجوزهای لازم را دریافت نکرده و از استانداردهای لازم نیز برخوردار نبودند که با هماهنگی های لازم و با ورود اداره اماکن، این تعداد واحد پلمب شدند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان قزوین خاطرنشان کرد: از شهروندان و خانواده ها در خواست می کنیم فرزندان خود را برای مطالعه تنها به پانسیون هایی خصوصی که دارای مجوزهای لازم هستند، بفرستند تا خدای ناکرده شاهد اتفاقی در این زمینه نباشیم.