علی رحمتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بر اساس ساختار سازمانی ثبت احوال سیستان و بلوچستان هم اکنون ۳۹ اداره ثبت احوال مستقل در حال ارائه خدمات به مراجعان هستند.
وی ادامه داد: تلاش شده با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی نسبت به افزایش مراکز ارائه دهنده خدمات ثبت احوال در سیستان و بلوچستان و افزایش سطح دسترسی مردم به خدمات هویتی اقدام کنیم.
مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان عنوان کرد: با توجه به گستردگی استان و پراکندگی جمعیت در مناطق روستایی و عشایری و نیاز مردم به افزایش شمار مراکز ارائه دهنده خدمات ثبت احوال بوده است.
وی تصریح کرد: با افتتاح این سامانه در دفتر پیشخوان شهرستان سیب و سوران، هم اکنون تعداد مراکز بخش خصوصی ارائه دهنده خدمات ثبت احوال به ۲۰ مرکز افزایش یافت که این امر موجب ارائه خدمات سریع و به موقع به مراجعان است.
رحمتی بیان کرد: دفاتر پیشخوان و دفاتر ict روستایی میتوانند از طریق سامانه سهیم سازمان ثبت احوال کشور، نسبت به ثبت درخواست ارائه خدمات ثبت احوال اقدام کرده و پس از طی مراحل قانونی و آموز های لازم می توانند ۹ خدمت ثبت احوال از قبیل تعویض شناسنامه، فقدان شناسنامه، عکسدار کردن شناسنامه افراد ۱۵ ساله و درخواست و تحویل کارت هوشمند ملی را به مراجعان ارائه کنند.