نوشهر - ایرنا - بهره برداری کارخانه فرآورده های تخم مرغ پیشگامان نوشهر روز دوشنبه در آیینی با حضور مسوولان استانی و شهرستانی برای ۶۰ نفر شغل ایجاد کرد.

به گزارش ایرنا، برای ساخت و تجهیز و راه اندازی کارخانه فرآورده های تخم مرغ پیشگامان نوشهر به گفته مدیرعامل آن ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار سرمایه گذاری شده است.

استاندار مازندران روز دوشنبه در حاشیه آیین بهره برداری این واحد تولیدی گفت: درخواست ما این است که فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و صنعتگران ارتباط و تعامل بیشتری با مراکز دانش‌بنیان و دانشگاهی ایجاد کنند.

سید محمود حسینی‌پور اظهارداشت: از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان که در این جنگ بزرگ اقتصادی در خط مقدم ایثارگری کردند و به دولت مردمی برای تحقق رشد اقتصادی لبیک گفتند خسته نباشید می‌گویم.

به گفته وی باید قدردان این دسته از سرمایه گذاران در این شرایط اقتصادی موجود کشور باشیم چرا که این واحد تولیدی بستر اشتغال ۶۰ نفر را فراهم کرده است.

استاندار مازندران یادآور شد : آنچه در حاشیه بهره برداری از این طرح تولیدی از سوی سرمایه گذار آن شنیده شد محصولات این مجموعه نه تنها در استان بلکه در سطح کشور عرضه می شود.

حسینی پور با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده طی ۲ سال اخیر برای تحقق رشد اقتصادی هشت درصدی در مازندران تصریح کرد: در حالی که بر اساس آمارها حدود یک دهه رشد اقتصادی استان منفی بود، با ریل‌گذاری مناسب، همت صنعتگران و تشکیل ستاد رشد عالی اقتصادی استان در پایان سال ۱۴۰۱ به رشد مثبت چهار درصد رسیدیم و تلاش‌ها بر این است که پایان امسال رشد هشت درصد را تجربه ‌کنیم. این رشد اقتصادی به ما اثبات می‌کند حتی در شرایط تحریمی هم هر کاری بخواهیم می‌توانیم انجام دهیم.

استاندار مازندران با بیان این‌که فعالیت در شرایط جنگ اقتصادی استراتژی ویژه نیاز دارد، افزود: اگر امروز واحدی بخواهد بر مدار سنت و در مسیر سنتی حرکت کند از بازار رقابت‌ حذف می‌شود. یکی از مهم‌ترین الزامات در این مسیر نیز همراهی حوزه تولید و تجارت با مراکز دانش‌بنیان است.

نماینده عالی دولت در مازندران گفت: نگاه ما این است که حداکثر حمایت را از صنعتگران داشته باشیم. در دیپلماسی اقتصادی برای تجارت بیشترین تلاش را کرده ایم و امید است که خدمات دولت مردمی در این بخش منشا خیری برای استان بشود.

به گزارش ایرنا، مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارد. حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.

بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستان‌های ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
همچنین مازندران با دارا بودن ۱.۵ درصد از اراضی کشور و ۲.۵ درصد اراضی کشاورزی کشور سالانه بیش از هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی تولید می کند که ۱۱ درصد ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است