به گزارش خبرنگار ایرنا، طبق دادههای آماری که استانداری مازندران آن را منتشر کرده است، نرخ بیکاری مردان در پاییز امسال در سطح کشور ۶.۲ درصد عنوان شد و پس از مازندران که کمترین نرخ را با ۲.۷ به خود اختصاص داده است، یزد با ۳.۲، ایلام با ۳.۴، خراسان جنوبی با ۳.۵، سمنان با ۳.۶ تهران با ۴.۳، خراستان رضوی با ۴.۶، آذربایجان شرقی با ۴.۷، خراسان شمالی با پنج، گیلان با ۵.۲، مرکزی با ۵.۵، زنجان با ۵.۶، کرمان و قزوین هر کدام با ۵.۸ و فارس نیز با ۵.۹ درصد کمترین نرخ بیکاری مردان در پاییز امسال را به خود اختصاص داده اند.
همچنین طبق این داده، از بین ۳۱ استان کشور، سیستان و بلوچستان با ۱۲.۳ درصد بیشترین نرخ بیکاری مردان در پاییز امسال را در اختیار دارد و پس از آن هرمزگان با ۱۰.۴، کرمانشاه با ۹.۶، لرستان با ۹.۴، کردستان با ۹.۳، چهار محال و بختیاری با ۹.۲، خوزستان با ۸.۵ و گلستان با ۸.۴ درصد بیشترین نرخ بیکاری مردان در پاییز امسال را به خود اختصاص داده اند.
در نمودار دیگر تغییرات سهم مردان از اشتغال بخش خدمات در تابستان امسال نسبت به فصل بهار، مازندران با چهار درصد بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است و پس از آن فارس با ۳.۷، همدان با ۲.۶، یزد با ۱.۸ در جایگاه بعدی قرار دارند و کمترین تغییرات سهم مردان از اشتغال بخش خدمات در طی ایام یاد شده نیز با ۰.۱ در اختیار گلستان و آذربایجان شرقی با ۰.۷ و آذربایجان غربی با ۰.۸ در جایگاه بعدی هستند.
براساس آخرین نتایج طرح آمارگیری نیروی کار در بهار امسال که توسط مرکز آمار ایران صورت گرفت، نرخ بیکاری در مازندران ۱.۸ درصد کاهش اما نرخ مشارکت اقتصادی افزایش داشته است.
طبق این گزارش، نرخ بیکاری در مازندران از ۸.۷ درصد بهار سال گذشته به ۶.۹ درصد در بهار امسال رسید که کاهش ۱.۸ درصدی را نشان میدهد. همچنین بر پایه این گزارش، نرخ مشارکت اقتصادی در بهار سال گذشته در مازندران ۴۴.۹ درصد بود که این میزان در بهار امسال به ۴۶.۱ درصد رسیده است.
مجموعه دولت سیزدهم در مازندران با تلاشهای بیوقفه خود توانست در راستای رشد اقتصادی، بهبود فضای کسب و کار، کاهش نرخ بیکاری و افزایش مشارکت اقتصادی گام های بزرگی بردارد.
مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارد که حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند.
به گزارش ایرنا، صنعت همواره در مازندران از جایگاه ویژهای برخوردار بوده و ۱۵ درصد از تولید ناخالص استان از این بخش است و دستکم سه هزار واحد صنعتی با اشتغالزایی مستقیم ۸۰ هزار نفر در استان وجود دارد که از این تعداد ۴۶۱ واحد صنعتی در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند که نوسازی و روغن کاری چرخ دنده های این بنگاه های اقتصادی با تلاش دولت سیزدهم در دست اجرا است.
طبق آمارهای رسمی در استان مازندران ۲ هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد. سهم صنعت از مجموع اشتغال های موجود در مازندران ۳۰ درصد است.