شهرکرد – ایرنا – مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: طی سه سال گذشته ۱۹ هزار و ۶۶۵ میلیارد ریال اعتبار در بخش‌های مختلف راهداری این استان هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، روح الله غلامی روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت دهه فجر افزود: با توجه به وسعت راه‌های روستایی این استان با همت دولت سیزدهم ۲۳۸ کیلومتر راه روستایی در چهارمحال و بختیاری احداث و یا روکش آسفالت شده است.

وی اظهار داشت: تا پایان سال ۱۴۰۰ تنها ۲۲ کیلومتر در حوزه راه‌های روستایی احداث و روکش آسفالت انجام شده بود که این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۹۱ کیلومتر و در سالجاری نیز به ۱۲۵ کیلومتر افزایش یافت.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: تلاش می‌شود با توجه به اهمیت راه‌های روستایی چهارمحال و بختیاری تا پایان سال این رقم به ۲ برابر افزایش یابد.

غلامی ادامه داد: در مدت سه سال گذشته ۳۸۰ کیلومتر روکش گرم، حفاظتی، بهسازی ولکه‌گیری راه‌های شریانی و اصلی انجام شده است.

وی اظهار داشت: از این میزان آسفالت و بهسازی راه‌های اصلی ۹۹ کیلومتر مربوط به سال ۱۴۰۰، ۱۰۵ کیلومتر در سال ۱۴۰۱ و ۱۷۶ کیلومتر مربوط به سال‌جاری است.

به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری، در بخش ساخت و آسفالت راه‌های روستایی در مدت سه سال گذشته ۱۴ هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

غلامی اضافه کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون با یک‌هزار و ۸۵ میلیارد ریال اعتبار ۴۶ مورد تعمیرات ابنیه فنی، دیوار حائل و پل انجام و همچنین ۱۶ نقطه حادثه خیز نیز از محورهای ارتباطی استان حذف شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت بحث ایمنی راه‌ها گفت: در مدت سه سال گذشته سه هزار و ۸۷۷ کیلومتر خط کشی، نصب ۳۰.۵ کیلومتر نصب حفاظ بتنی و فلزی، ۱۱ هزار و ۶۵۴ کیلومتر نصب علائم، ۹۰۵ کیلومتر روشنایی و چهار هزار و ۵۷۰ کیلومتر امین کاربران جاده ای انجام شده است.

وی با اشاره به اهمیت نوسازی ماشین آلات راهداری یادآور شد: نوسازی و خرید هفت دستگاه ماشین آلات راهداری، خرید هشت دستگاه تجهیزات، ۲۵ مورد نیز تعمیرات اساسی ماشین آلات انجام شده است.

غلامی نصب ۷۵ دستگاه دوربین و تجهیزات هوشمند جاده‌ای، ۴۹ باب راهدارخانه، تعمیر و تجهیز ساختمان‌های اداری، تعمیر و تجهیز پنج ساختمان پاسگاه پلیس راه، تعمیر و تجهیز پایانه بار ۲۶ آذر شهرکرد و احداث سه رمپ ورود و خروج مجتمع بین راهی از دیگر اقدامات انجام شده در بخش راهداری در سه سال گذشته است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری یک‌هزار و ۴۰ کیلومتر راه اصلی دارد که از این میزان ۳۳۳ کیلومتر بزرگراه و بقیه راه اصلی است.

چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.