در آیین اختتامیه این المپیاد که با حضور«آلکسی ماسلوف» رئیس انستیتو آسیا و آفریقا دانشگاه دولتی مسکو و جمعی از اساتید کرسیهای ایرانشناسی روسیه برگزار شد، سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو در سخنانی ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه زبان، زیربنای آگاهی است ترویج زبان فارسی در روسیه را از عوامل مهم شناخت بیواسطه مردم روسیه از واقعیتهای ایران امروز و دستاوردهای انقلاب اسلامی ذکر کرد.
کاظم جلالی، دانشجویان زبان و ادبیات فارسی را سرمایه روابط دو کشور دانست و بر نقش آنها در تحکیم روابط ایران و روسیه در زمینههای مختلف تاکید کرد.
در پایان این مراسم جوایز هشت برگزیده این المیپاد به آنها اعطا شد.
در این آیین، خدمات پروفسور گرانت آوانسوویچ واسکانیان ایرانشناس و زبانشناس برجسته روس و مولف فرهنگ لغات روسی-فارسی که اواخر دی ماه ۱۴۰۲ پس از ۹۹ سال زندگی، درگذشت، تجلیل شد.
همچنین در این آیین یاد و خاطره مرحوم دکتر حسین جهانگیری مترجم ارشد سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو که ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ جان به جان آفرین تسلیم کرد،گرامی داشته شد.
در شانزدهمین المیپاد زبان و ادبیات فارسی ٣١ دانشجوی منتخب از ۱۱ دانشگاه در سراسر روسیه شامل دانشگاه دولتی مسکو، دانشگاه علوم انسانی روسیه، دانشگاه روابط بینالملل مسکو، دانشگاه دوستی ملل، دانشگاه آستراخان، دانشگاه اوستیای شمالی، مدرسه عالی اقتصاد، دانشگاه سن پترزبورگ، آکادمی دیپلماتیک وزارت امور خارجه روسیه، دانشگاه داغستان و دانشگاه زبانشناسی مسکو در آزمونهای دستور و نگارش، درک شنیداری، ترجمه، گفتگو و ادبیات با نظارت ١۴ داور شرکت کردند.
این المپیاد به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در روسیه برگزار شد.
پانزدهمین المپیاد دانشجویی زبان و ادبیات فارسی در روسیه شنبه دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برگزار شده بود.