ساری- ایرنا- استاندار مازندران گفت: ۳۰ هزار میلیارد ریال در دولت سیزدهم برای ساخت پنج فروند کشتی تجاری سه هزار و ۵۰۰ تُنی در مازندران هزینه شد.

به گزارش ایرنا، سید محمود حسینی پور روز سه‌شنبه در آیین آغاز ساخت دومین کشتی تجاری سه هزار و ۵۰۰ تنی مازندران در کشتی سازی صدرا بهشهر افزود: این کشتی یکی از طرح های ملی کشور است که با سیاست های ابلاغی رهبری در حوزه اقتصاد دریامحور و تاکیدات رئیس جمهور فعالیت های دریامحور در خزر اتفاق افتاد.

وی اضافه کرد: ساخت و تجهیز این کشتی، مزیت بزرگی برای کشور و فعالیت های تجاری است که با ۳۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری اجرایی شد.

به گفته استاندار مازندران، عملیات اجرایی ۲ فروند کشتی سه هزار و ۵۰۰ تنی در صدرا آغاز شد و در آذرماه سال آینده اولین شناور تولید ساخت صدرا را در اختیار فعالیت بنادر قرار خواهیم داد و دومین شناور هم در ۲۲ بهمن سال آینده تحویل داده می شود.

حسینی پور گفت: تمام مجموعه های مرتبط با شناور در کشور در صدرا گرد هم آمدند تا به توسعه مورد نظر برسیم و باید تلاش شود تا در سال پنج فروند کشتی که نیازمندی های خزر بیش از این است، وارد دریا شود.

وی یادآور شد: تلاش داریم تا با ظرفیت سازی بتوانیم به سیاست های ابلاغی رهبری جامه عمل پوشانده و فعالیت تجارت با کشورهای همسایه و اوراسیا را گسترش دهیم.

استاندار مازندران گفت: برای فعال کردن کریدور شمال به جنوب باید این زیرساخت ها اجرایی شود که باقوت در حال انجام است.

حسینی پور افزود: برای تربیت کارکنان آینده این مجموعه رایزنی هایی با دانشگاه نوشیروانی و مجموعه دانش بنیان انجام شده تا به توسعه بیشتری در این بخش دست یابیم.

به گزارش ایرنا، تولید شناورهای مورد نیاز مازندران، انجام تعمیرات و بازسازی کشتی‌های خارجی، برنامه‌ریزی برای طرح توسعه با نگاهی به تجارت دریایی در دریای خزر، ایجاد رشته‌های تخصصی مرتبط در ۲ دانشگاه فنی استان و امکان‌سنجی برای راه‌اندازی دبیرستان تخصصی به منظور جذب دانش‌آموزان از مقطع متوسطه و پرورش آن‌ها در حوزه صنایع دریایی بخشی از فعالیت‌های شرکت صنایع دریایی ایران (صدرا) در مازندران است که در صورت تحقق می‌تواند آینده پویا و روشنی را برای این مجموعه و صنایع دریایی در مازندران رقم بزند.

شرکت صدرا دارای کارخانه‌ها و تجهیزات دریایی در بوشهر و مازندران است که خدمات لازم و گسترده‌ای را در خلیج فارس و دریای خزر انجام می‌دهد. این مجموعه با تلاش مستمر برای ارتقای سطح فناوری با رعایت استانداردهای بین‌المللی، در سال ۱۳۷۶ موفق به اخذ گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ در زمینه‌های طراحی، ساخت و نصب تاسیسات فراساحلی نفت و گاز، کشتی‌سازی، ساخت پایانه‌های نفتی، بندرگاه‌ها، حفاظت ساحلی و پل شد و متعاقب آن گواهینامه‌های بین‌المللی ISO ۹۰۰۱: ۲۰۰۸، ISO ۱۴۰۰۱: ۲۰۰۴ و OHSAS ۱۸۰۰۱: ۲۰۰۷ را دریافت کرد. حالا نیز مدتی است که فرآیند توسعه را علاوه بر حوزه زیرساختی، در بخش نرم‌افزاری، بازرگانی و آموزش با جدیت بیشتری نسبت به گذشته دنبال می‌کند.