شهرکرد- ایرنا- مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری از رشد ۱۰۰ درصدی مراکز درمانی استان طی ۲ سال اخیر خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم عملیات احداث پنج مرکز درمانی در استان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مصطفی فلاحی روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران به مناسبت دهه فجر افزود: با اجرای این پنج مرکز درمانی در شهرهای شهرکرد، بروجن، سامان، اردل و شلمزار ۲۰ هزار مترمربع به مساحت مراکز درمانی استان اضافه شده است.

وی ادامه داد: پیش از این استان دارای پنج مرکز درمانی تامین اجتماعی بود که در دولت سیزدهم این تعداد به ۲ برابر افزایش یافته است.

مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: برای تمامی این مراکز درمانی زمین تامین شده و احداث مراکز درمانی بروجن و اردل در مرحله برگزاری مناقصه است و طراحی مراکز درمانی شهرکرد، شلمزار و سامان نیز انجام شده و به زودی پروانه بهره‌برداری برای این مراکز پیگیری می‌شود.

فلاحی تصریح کرد: علاوه‌بر مراکز درمانی سرپایی، این نهاد در قالب یک بیمارستان با ۱۶۶ تخت به مردم استان خدمات‌رسانی می‌کند.

وی با بیان اینکه مدیریت درمان تامین اجتماعی سالانه به سه میلیون نفر به صورت سرپایی و ۱۵ هزار نفر در بخش بستری خدمات ارائه می‌دهد، اظهار داشت: علاوه‌بر خدمات مستقیم، سالانه پنج میلیون مراجعه‌ به مراکز سرپایی و ۴۵ هزار مراجعه در بخش بستری به صورت غیرمستقیم را زیر پوشش قرار می‌دهد.

فلاحی نوسازی و بهسازی مراکز درمانی را از دیگر فعالیت‌های انجام شده در ۲ سال اخیر اعلام کرد و گفت: در این مدت به لحاظ سخت‌افزاری ۷۰ درصد تجهیزات و همچنین بخش آشپزخانه و رختشویخانه بیمارستان امام علی(ع) فرخشهر نوسازی شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: عملیات نوسازی بخش NICU (مراقبت‌های ویژه کودکان) و لیبر (بخش بستری مادران باردار) تا پایان سال آغاز می‌‎شود.

فلاحی با بیان اینکه در ۲ سال اخیر ۲۰۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی به بیمارستان امام علی(ع) اضافه شده است، گفت: همچنین مجوز تامین ۲ دستگاه MRI و سی‌.تی‌.اسکن نیز برای بیمارستان در نظر گرفته شده که با تامین ارز تا پایان سال به تجهیزات بیمارستان اضافه می‌شود.

وی همچنین از جذب ۱۸۰ نیروی انسانی در بیمارستان امام علی(ع) فرخشهر خبر داد و گفت: در اسفند ماه نیز با برگزاری آزمون استخدامی، ۵۰ نیروی دیگر به کادر بیمارستان اضافه می‌شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری گسترش خدمات درمانی در نقاط محروم را از سیاست‌های مهم این نهاد برشمرد و گفت: برای رفاه حال مردم در مناطقی که تامین اجتماعی مرکز درمانی و یا بیمارستان ندارد، ارائه خدمات برای افراد بالای ۶۰ سال در بخش بستری رایگان است.

فلاحی از جذب ۴۱ پزشک جدید در بیمارستان امام علی(ع) طی یک سال اخیر خبر داد و گفت: طی این مدت ۳۱ پزشک عمومی، ۶ پزشک متخصص، ۲ داروساز و یک دندانپزشک به کادر پزشکی این بیمارستان اضافه شده است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری در بخش درمان مستقیم یک بیمارستان و پنج مرکز درمانی در شهرکرد، بروجن، لردگان و فارسان دارد.

بیمارستان تامین اجتماعی ۷۶ درصد اشغال تخت دارد و از بیمارستان‌های مطرح کشور در بخش‌های مختلف به‌شمار می‌رود.

چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.