هادی ایزدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۴۲ فقره پروانه صنعتی طی فعالیت دولت سیزدهم در گناباد صادر شده است که در مقایسه با مدت مشابه در دولت قبل ۱۷ درصد افزایش دارد.
وی تصریح کرد: از این میزان ۱۸ پروانه بهرهبرداری صنعتی با حجم سرمایه گذاری چهار هزار و چهار میلیارد ریال و اشتغال مستقیم ۱۶۰ نفر در یک سال قبل (دهه فجر سال گذشته تاکنون) صادر شده است.
رییس اداره صنعت و معدن و تجارت گناباد بیان کرد: حوزه کاری پروانه های فوق در زمینه تولید آجر و جرم نسوز، تجهیزات پزشکی، پوشاک، تولید مواد شوینده و پاک کننده، ماسه ریخته گری، محصولات کانی غیرفلزی و بازیافت قطعات پلاستیکی صادر شده است.
وی ادامه داد: یک هزار و ۶۴۸ نفر اشتغال از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در بخش صنعت و معدن و تجارت گناباد ایجاد شد که نسبت به قبل از آن ۴۱ درصد رشد نشان می دهد و ۷۵۰ فرصت شغلی از این تعداد در یک سال گذشته محقق گردید.
ایزدی افزود: میزان صادرات انواع کالاهای صنعتی و معدنی از گناباد به سایر کشورها با حدود ۵۸ درصد افزایش نسبت به دولت قبل به ۱۶ هزار و ۴۴۷ تن رسید که ۹ هزار و ۵۹۶ تن از این میزان به ارزش تقریبی پنج میلیون و ۲۱۵ هزار دلار از دهه فجر سال ۱۴۰۱ تاکنون صادر شده است.
وی تصریح کرد: این اقلام صادرتی همچون آجر و جرم نسوز، ظروف چینی، شانه و ظروف مقوایی، فرآورده های لبنی، کیسه پلی پروپیلن ،نشاسته، زعفران و پسته بسته بندی، پودر موسیر، نمک و پودرهای معدنی به ١۵ کشور هدف صادر شده است.
رییس اداره صنعت و معدن و تجارت گناباد گفت: میزان استخراج ذخایر معدنی گناباد نیز در دولت سیزدهم با ۶۶ درصد رشد به پنج میلیون تن و صدور پروانه های کسب نیز با ۷۹ درصد رشد به یک هزار و ۳۶۱ فقره رسیده است.
۱۸۸ واحد صنعتی در زیربخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در بخش صنعت گناباد فعالیت دارند که برای راهاندازی آنها چهار هزار و ۷۰۸ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده و برای سه هزار و ۶۹۵ نفر به طور مستقیم و ۲ برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد کردهاند.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در این شهرستان فعال است.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.