به گزارش خبرنگار ایرنا، روحالله اکبری روز چهارشنبه در مراسم واگذاری زمین به خانوادههای دارای چهار فرزند در قالب قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» در شهر جدید بهارستان اصفهان افزود: از این تعداد تاکنون به ۳۸ هزار نفر در قالب سه پویش «پیامبر رحمت(ص)»، «غدیر» و «مهدوی»، زمین واگذار شده است.
وی اضافه کرد: واگذاری زمین به افراد واجد شرایط تا پایان سالجاری از ۷۰ هزار نفر هم فراتر خواهد رفت.
وی با بیان سختی تامین زمین در شهر جدید بهارستان اضافه کرد: اولویت واگذاری زمین برای خانوادههای دارای چهار فرزند در نظر گرفته شده است اما بزودی زمینِ مورد نیازِ خانوادههای سه فرزندی هم تامین و به آنها تقدیم خواهد شد.
دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده برای ساخت مسکن، با تدبیر دولت سیزدهم و تصویب مجلس شورای اسلامی تصویب شده است.
وی اظهار داشت: امروز دولتی مسوولیت کار را بر عهده دارد که اقدامات اساسی در زمینه تامین مسکن بعنوان یکی از کالاهای اساسی خانوار، که امنیت روانی خانواده به آن بستگی دارد، انجام داده است.
اکبری با بیان اینکه دولت سیزدهم برای امنیت مردم و تحکیم خانوادهها، دیوار خانهها را ساخت، خاطرنشان کرد: روزی که قرار بود دولت سیزدهم بر سر کار بیاید عدهای میگفتند این دولت میخواهد بین مردم دیوار بکشد اما همگان دیدند که دولت رییسی برای امنیت مردم و تحکیم خانوادهها، دیوارِ خانهها را میسازد.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از دولتها حاضر نشدند زیر بار مسوولیت ساخت مسکن بروند و طرحهای حمایتی را نامناسب مینامیدند اما دولت سیزدهم با وجود اینکه درک و شناخت خوبی از دشواری ساخت مسکن داشت، از زیر بار این مسوولیت بزرگ، شانه خالی نکرد.
دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی در بخش مسکن بیان کرد: طرح بزرگ جهش تولید مسکن بصورت نهضتی و مردمی شروع شد و تا امروز ۵۶ هزار هکتار زمین برای اجرای این طرح در سطح کشور تامین شده و حدود ۳۱ هزار هکتار آن در حال آمادهسازی است.
وی گفت: دولت نهم و دهم کارهای عمرانی زیادی در حوزه مسکن انجام داد و در مجموع حدود هشت هزار و ۵۰۰ هکتار زمین الحاق کرد اما امروز در دولت سیزدهم حدود ۵۶ هزار هکتار زمین تامین شده است.
به گفته وی، زمین را در جنگ هم میتوان بدست آورد اما تبدیل زمین به سرزمین، به حکمت، خِرد و فرزانگی نیاز دارد
اکبری ادامه داد: کشور بدون جمعیت معنایی ندارد و هر کشور برای ساخت و آبادانی خود به جمعیت جوان، فعال و پویا نیاز دارد تا بتواند در زمینه اشتغال فعال باشد.
وی خاطرنشان کرد: با تنظیم جمعیت در دورههای گذشته به سمت رشد منفی جمعیت حرکت کردیم و در آینده هرم سنی جمعیت کشورمان پیر خواهد شد.
اکبری هشدار داد: هفت سال طلایی و پنجره فرصت از زمان تصویب این قانون پیش بینی شده است و اگر نتوانیم پیری جمعیت را کنترل کنیم و در این مدت جمعیت کشور به سمت جوانی حرکت نکند، ۲۰۰ سال طول خواهد کشید تا بتوانیم از هرم پیری جمعیت خارج شویم.
وی افزود: در پی آن با بحرانهایی از جمله بحران صندوقهای تامین اجتماعی مواجه خواهیم شد که میزان عواید آنها بشدت کاهش و در مقابل شمار مستمری بگیران و بازنشستگان بشدت افزایش پیدا خواهد کرد و ناترازی اساسی در جمعیت کشور پیش خواهد آمد.
استاندار اصفهان نیز در در آیین قرعه کشی واگذاری زمین به خانوادههای دارای چهار فرزند در قالب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در بهارستان گفت: پیش از انقلاب، بسیاری از شاخصهای زندگی مردم نسبت به متوسط جهانی در پایینترین سطح خود قرار داشت.
سیدرضا مرتضوی افزود : پیش از انقلاب ۳۷ درصد جمعیت افراد بالای ۱۵ سال ایرانی از سوادِ خواندن و نوشتن بهرهمند بودند اما این آمار اکنون در جمعیت بالای ۱۵ سال به بیش از ۹۴ درصد رسیده است.
وی ادامه داد: سازمان ملل اعلام کرده است که بیشترین رشد سوادآموزی در ۴۰ ساله گذشته به جمهوری اسلامی ایران تعلق دارد.
استاندار اصفهان یادآور شد: در آن زمان در حوزه اقتدار و امنیت ملی در جایگاهی بودیم که حتی امکان استفاده از تجهیزات نظامی خود را هم نداشتیم اما اکنون بیگانگان به خود اجازه نمیدهند به تمامیت ارضی ایران دست درازی کنند و اگر خطایی از آنان سر بزند با شدیدترین و قاطعترین برخوردها مواجه خواهند شد.
وی بیان کرد: در حوزه بهداشت و درمان، کشوری که پزشکان خارجی بیمارانش را درمان میکردند امروز به ۶۰ کشور جهان تجهیزات پزشکی صادر و گردشگر سلامت پذیرش میکند.
مرتضوی گفت: کشوری که امکان تأمین سیمِ خاردار در دوران دفاع مقدس را نداشت امروز به جایگاهی رسیده است که در بسیاری از حوزههای نظامی جزو چند کشور برتر دنیا قرار دارد.
وی اضافه کرد: ما اکنون ۲ ایران داریم، ایرانی که واقعیت آن در منابع سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی نگارش شده و رشد قابل توجهی داشته است و ایرانی که در فضای مجازی توسط دشمن طراحی و معرفی میشود.
استاندار اصفهان ادامه داد: دشمنان، امید را در قلب مردم ما نشانه گرفتهاند و برای دستیابی به اهداف خود از هیچ تلاشی هم مضایقه نمیکنند.
وی افزود: ۵۰۰ واحد صنعتی راکد در استان که از چرخه تولید خارج شده بودند، دوباره به چرخه فعالیت بازگشتند.
مرتضوی ادامه داد: در پروژههای تأمین آب، طرحهای برزمین مانده در حال به ثمر رسیدن است و تنها در پروژه تأمین آب استان از دریای عمان ظرف یکسال ۵۰۰ کیلومتر از مسیری که تصور میکردند انجام آن ۱۱ سال طول میکشد، ساخته شده است.
وی خاطرنشان کرد: در این پروژه بیش از هزار و۳۰۰ جوشکار فعالیت میکنند که نشان میدهد کشور ما به کارگاهی عظیم تبدیل شده است تا طرحهای بلاتکلیف و بر زمین مانده اجرایی شود.
مرتضوی اضافه کرد: با این وجود دشمن تلاش میکند تا این اخبار خوب به گوش مردم کشورمان نرسد.
وی با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن در استان گفت: در مسیر تأمین زمین قرار داریم و چندین بار واگذاری زمین در استان انجام شده است و بصورت هفتگی جلسات شورای مسکن و کارگروه امور زیربنایی استان نیز برگزار میشود.
به گزارش ایرنا، مراسم واگذاری زمین به خانوادههای دارای چهار فرزند در قالب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با حضور دستیار وزیر راه و شهرسازی و معاون وزیر راه و شهرسازی و سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید ایران و استاندار اصفهان در شهر جدید بهارستان برگزار شد.
آیین واگذاری زمین به ۹۰۰ خانواده دارای چهار فرزند در استان اصفهان با قرعهکشی تعدادی از متقاضیان (از ۴۶۴ متقاضی) شهر بهارستان، با حضور استاندار اصفهان برگزار شد و در این مراسم ۲۳۲ قطعه زمین به ۴۶۴ خانواده دارای چهار فرزند واگذار شد.
بهارستان یکی از شهرهای جدید و برنامهریزی شده اقماری در استان اصفهان است.
این شهر جدید در ۲۰ کیلومتری جنوب شرقی کلانشهر اصفهان در ابتدای مسیر جادهٔ اصفهان - شیراز قرار دارد.