به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، آمارها نشان میدهد که بیشتر بیماران سرطانی در انگلیس ناگزیر به بخش خصوصی متوسل میشوند و هزینههای سنگینی را برای درمان پرداخت میکنند. این درحالیست که طبق بیانیه کاخ سلطنتی باکینگهام انگلیس، روند درمان سرطان چارلز از دوشنبه پیش و تنها چند روز پس از شناسایی این عارضه آغاز شده است.
بر اساس این بیانیه، پادشاه انگلیس به نوعی سرطان مبتلا و برنامه درمانی منظمی را آغاز کرده است. سخنگوی کاخ باکینگهام اعلام کرد که نامبرده طبق توصیه پزشکان وظایف حکومتی خود را برای مدتی کنار خواهد گذاشت. در همین حال هری فرزند دوم او که به دلیل اختلافات خانوادگی در آمریکا زندگی میکند سراسیمه به انگلیس آمد تا شاید برای آخرین بار با پدرش، دیدار کند.
روزنامه انگلیسی گاردین نوشت: در حالی که چارلز تحت مراقبت های تخصصی قرار دارد، درمان او توجه تازهای را به فهرست طولانی انتظار بیماران سرطانی جلب کرده است.
طبق آخرین آمارها، نسبت بیماران مشکوک به سرطان که کمتر از ۶۲ روز برای دریافت خدمات درمانی ارجاع شدهاند ۶۵.۲ درصد است. این میزان طبق هدفگذاری باید ۸۵ درصد باشد.
همچنین آمار مربوط به نوامبر گذشته نشان میدهد از هر ۱۰ نفری که طی مدت ۳۱ روز سرطان آنها شناسایی و برای درمان ارجاع شدهاند، یک نفر بینصیب مانده است.
این درحالیست که طبق نوشته این روزنامه انگلیسی، تعداد بی سابقه ای از بیماران سرطانی به مراقبت های خصوصی متوسل شدهاند. طبق آمار ارائه شده توسط شبکه اطلاع رسانی مراقبت های بهداشتی خصوصی، نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر در انگلیس طی پنج سال گذشته، برای شیمی درمانی هزینه کردهاند.
این نهاد انگلیسی اعلام کرد که ارقام ارائه شده، شامل جراحی سرطان، رادیوتراپی یا سایر اشکال درمان خصوصی سرطان نمیشود و این بدان معناست که تعداد کل کسانی که برای درمان خصوصی، هزینه کردهاند بیشتر است.
ناظران، فهرست طولانی انتظار برای بیماران سرطانی را فاجعهبار توصیف کرده و میگویند که مراقبتهای بهداشتی به طور برابر ارائه نمیشود.