تهران- ایرنا- پارلمان عربی با محکوم کردن تصمیم رئیس جمهور آرژانتین مبنی بر انتقال سفارت این کشور در سرزمین های اشغالی از تل آویو به بیت المقدس را محکوم و آن را ناقض قطعنامه‌های شورای امنیت و حقوق مشروع ملت فلسطین ارزیابی کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه الشروق مصر، پارلمان عربی تاکید کرد: وضعیت قانونی، تاریخی و دینی شهر بیت المقدس غیر قابل بازنگری و تغییر است و هر گونه اقدامی در این زمینه، نقض آشکار قوانین بین المللی و قطعنامه های شورای امنیت و همچنین نقض صریح حقوق مشروع ملت فلسطین است.

پارلمان عربی تصریح کرد: اقدام دولت آرژانتین در این باره، باعث مانع تراشی بر سر اجرای راه حل تشکیل ۲ کشور و ترغیب رژیم صهیونیستی و گروه‌های افراطی شهرک نشین به ادامه تجاوزات به ملت فلسطین و مقدسات اسلامی و مسیحی در شهر بیت المقدس خواهد شد.

پارلمان عربی از رئیس جمهور آرژانتین خواست درباره تصمیم اخیر خود در زمینه انتقال سفارت به بیت المقدس که باعث تقویت اشغالگری صهیونیست ها خواهد شد، بازنگری کرده و براساس راه و روش کشورهای آمریکای جنوبی در زمینه دفاع از حقوق مشروع ملت فلسطین در راستای ایجاد یک کشور مستقل به پایتخت بیت المقدس عمل کند.

این نهاد عربی تصریح کرد: هر گونه اقدامی در این باره، برخلاف مصوبات مجمع عمومی و قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل و نیز امری باطل و فاقد تأثیر قانونی است. از این رو، از جامعه جهانی می خواهیم دولت آرژانتین را برای بازنگری در این زمینه تحت فشار قرار دهد.

«خاویر میلی» رئیس جمهور آرژانتین دیروز (سه شنبه) وارد تل آویو مرکز سرزمین های اشغالی فلسطین شد. رئیس‌جمهور راستگرای آرژانتین که هفتم آذر در چارچوب برنامه خود برای تقویت روابط با واشنگتن، راهی آمریکا شده بود، با ابراز حمایت مطلق بوینس آیرس از رژیم صهیونیستی، از انتقال سفارت آرژانتین به قدس خبر داده بود.

رئیس‌جمهوری آرژانتین بلافاصله پس از انتخابات نوامبر گذشته (اواخر آبان) نیز به نیویورک سفر و به مقبره یک خاخام معروف یهودی ادای احترام کرد. میلی همچنین خود را از نظر سیاسی به عنوان متحدی برای اسرائیل معرفی کرده است.

تحقق شدیدترین خواسته‌های جریان راست افراطی در رژیم صهیونیستی با جامعه‌ای که توسط یک چارچوب هویتی افراطی و فوق مذهبی اداره شده و توسط یک ایدئولوژی برتری‌طلبانه حمایت می‌شود را می‌توان از جمله دلایل علاقه‌مندی رئیس‌جمهوری راستگرای آرژانتین به رژیم صهیونیستی دانست.