احمد فرهادی بابادی روز جمعه در گفتو گو با خبرنگار ایرنا افزود: قبل از دولت سیزدهم مجموع فضای کتابخانهای استان ۳۴ هزار مترمربع و این عدد در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی پنج هزار و ۳۹۰ مترمربع بود.
وی همچنین از افزایش ۲۳ درصدی نسخههای کتاب و رشد ۱۰ درصدی اعضای فعال کتابخانههای عمومی استان در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: نسخههای کتاب در ابتدای دولت سیزدهم ۸۴ هزار و ۵۶۱ نسخه و اعضای فعال ۳۸ هزار و ۴۰۰ نفر بود که این شاخصها در دولت سیزدهم به یک میلیون و ۳۸ هزار و ۳۲۸ نسخه و ۴۲ هزار و ۵۶۲ عضو فعال افزایش یافته است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: تا پایان دولت قبل ۵۵ کتابخانه عمومی در استان فعال بود که این تعداد به همت دولت سیزدهم در حال حاضر به ۶۱ باب رسیده است.
فرهای با بیان اینکه مجموع امانت منابع کتابخانهای استان از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون یک میلیون و ۲۱۵ هزار و ۷۶۴ نسخه کتاب بوده است، اظهار داشت: این شاخص نسبت به مدت مشابه دولت قبل ۲۳ درصد رشد کرده است.
وی با بیان اینکه قبل از دولت سیزدهم سالنهای مطالعه خصوصی(VIP) در استان وجود نداشت، افزود: این در حالی است که هماکنون در شهرستان شهرکرد چهار سالن مطالعه مجوزدار شامل خانه کنکور ویژه برادران و سالنهای هفشجان ویژه خواهران فعال است و ۲ سالن نیز در شهرستان بروجن سالنهای مجوزدار مطالعه ویژه خواهران است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی چهارمحال و بختیاری همچنین از رشد ۶۰ درصدی برنامههای فرهنگی این ادارهکل در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: در این مدت ۲۳ هزار و ۱۹۰ برنامه فرهنگی ویژه اقشار مختلف و متناسب با گروههای مختلف سنی در استان برگزار شد که در مقایسه با مدت مشابه در دولت قبل از رشد ۶۰ درصدی برخوردار شده است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت است و بیش از سالانه بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار جلد کتاب از کتابخانههای عمومی استان امانت داده میشود که سرانه امانت کتاب در استان نیم کتاب به ازای هر فرد است.
۴۰ هزار نفر در این استان عضو کتابخانههای عمومی استان هستند.