به گزارش ایرنا «هاشم داداشپور» روز جمعه در دانشگاه مراغه با تاکید بر اینکه این خوابگاه هیچ کمبودی ندارد، افزود: حدود یکی و نیم سال قبل نیز وزیر علوم ساخت خوابگاه برادران در دانشگاه مراغه را از «سیدمصطفی سیدهاشمی» معاون برنامهریزی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) مطالبه، و ایشان هم بیدرنگ موافقت آن را از رییس وقت ستاد اخذ کرد.
وی با تاکید بر اینکه خوابگاهسازی نباید گرفتار اختلافهای محلی شود، بیان کرد: در چنین حالتی دانشجویان و مردم متضرر میشوند و دانشگاه باید این فرصت را غنیمت بشمارد و در آینده نزدیک برای کلنگزنی این خوابگاه اقدام کند.
وی این را هم بیان کرد که دانشگاههای متعددی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در جایجای کشورمان راهاندازی شده است، افزود: توزیع متوازن مراکز دانشگاهی در مناطق مختلف از دستاوردهای این نظام مقدس به شمار میرود.
«داداشپور» با تاکید بر اینکه در هر دانشگاهی روند پیشرفت به مدد مردمانش طی میشود، اضافه کرد: برای نمونه دانشگاه تربیت حیدریه که در سال ۱۳۹۰ راهاندازی شد، با مشارکت مردمانش پیشرفت قابل توجه دارد و دانشگاه کاشان نیز با ۲۸ سال سابقه از امکانات یک دانشگاه ۵۰ ساله برخوردار است.
وی همچنین با بیان اینکه خوابگاههای دانشجویی متعددی توسط دولت و مردم در دانشگاهها ساخته شده است، بیان کرد: در سال ۱۳۹۵ نیز ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ع) در این زمینه دست به کار شد.
بنیاد ۱۵ خرداد ۲ هزار مدرسه ساخته است
مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بیان کرد: این بنیاد علاوه بر خوابگاههای دانشجویی، بیش از ۲ هزار مدرسه و هزار خانه بهداشت در سطح کشور ساخته است.
حمیدرضا علیانزادگان افزود: این بنیاد در شرایط فعلی نیز وارد حوزه جوانی جمعیت شده و در این زمینه ۲۰ کارویژه تعریف کرده است تا اثرگذار باشد.
وی این را هم بیان کرد که ساخت خوابگاههای دانشجویی با این سرعت و دقت در سایه پیگیریهای معاون برنامهریزی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) محقق شده است.
خوابگاههای دانشجویی بنیاد ۱۵ خرداد نمره ۲۰ دارد
استاندار آذربایجانشرقی به سیزدهمین خوابگاه دانشجویی بنیاد ۱۵ خرداد که امروز در مراغه افتتاح شد، اشاره و بیان کرد: کیفیت ساخت، طراحی و مهندسی خوابگاههای بنیاد ۱۵ خرداد نمره ۲۰ دارد و باید آن را قدر بدانیم.
«رحمتی» افزود: در تجهیز این خوابگاهها حتی از اتو، سرانه لباسشویی و یخچال داخل اتاقها غفلت نشده است و امیدواریم این بنیاد، خوابگاه برادران دانشگاه مراغه نیز در آینده نزدیک کلنگزنی و احداث کند.
تاکید استاندار آذربایجانشرقی بر جهاد تبیین
استاندار آذربایجانشرقی بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری ما به جهاد تبیین نیاز داریم تا مردم داشتههای خودشان را در سطح کشور بدانند.
«رحمتی» افزود: اگر امروز و در آستانه انتخابات و یومالله ۲۲ بهمن به مردم اطلاعات درست ندهیم، دشمن سوءاستفاده خواهد کرد و جایگاه مدعی و متهم عوض خواهد شد.
استاندار آذربایجانشرقی با بیان اینکه مراغه مهد علم و پایتخت تمدن است، بیان کرد: دانشگاه این شهر ما را یاد کتابخانه خواجه نصیرالدین طوسی، رصدخانه و علمای بزرگ این دیار میاندازد و این دانشگاه باید مصداق بارز تمدن این کهن شهر باشد.
«مالک رحمتی» با بیان اینکه امروز در این دانشگاه راه نرفته بسیار است، افزود: اگرچه اقدامات بسیاری انجام شده است اما انتظار از دانشگاه این شهر فراتر از اینهاست و ما نیز باید به تکلیف خودمان عمل کنیم و اینجا را به شان و تراز علمی خودش برسانیم.
وی با بیان اینکه وزارت علوم روند توسعه علمی، تحقیقاتی و فناوری را پشت سر گذاشته است، بیان کرد: امروز هم در کنار همه این تلاشها، جای خالی مهارتافزایی و کارآفرینی احساس میشود و این دانشگاه باید مصداق کارآفرینی باشد.
استاندار آذربایجانشرقی افزود: اکنون زمینه برای پیشرفت دانشگاه مراغه فراهم است و حضور نزدیک به ۴۰۰ دانشجوی خارجی در این دانشگاه جایگاه علمی آن را نشان میدهد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه اگر وارد حاشیه شویم، پیشرفت دانشگاه متوقف میشود، افزود: ما مکلف به رشد هستیم و اگر این شهرستان یکهزار و ۴۰۰ شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده است، مجاهدان دیگری نیز باید امروزه وارد عرصه شوند که اهالی دانشگاه هستند.
«رحمتی» افزود: جامعهای که نتواند افق داشته باشد، اسیر مسایل درونی خودش میشود و امروز جوامعی موفق هستند که نگاه راهبردی و بلند داشته باشند.
وی این را هم بیان کرد که پیشرفتهای امروز کشورمان ماحصل نفس مسیحایی حضرت امام (ره) است و امام خمینی (ره) این عزت و استقلال را به این کشور عطا کرد؛ بر همین اساس یادگاران امام، خانوادههای رزمندگان و شهدا را باید تکریم کنیم.
استاندار آذربایجانشرقی تصریح کرد: اگر فرهنگ ایثار و شهادت را زنده نگه داریم، همواره رو به صعود خواهیم بود اما اگر غفلت کنیم، متوقف میشویم.
«رحمتی» افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و خدمات آن ثمره هوشمندی حضرت امام خمینی (ره) است زیرا این نهاد و سایر نهادهای انقلابی به دستور ایشان تشکیل شد.
آیتالله محمدتقی پورمحمدی، امام جمعه مراغه نیز در این آیین علم را سلطان خواند و افزود: اگر علم با تربیت همراه نباشد، مضر میشود که مصداق آن سازندگان تسلیحات پیشرفته است.
به گزارش ایرنا در این آیین خوابگاه دانشجویی دانشگاه دولتی مراغه که از محل اعتبارات بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در محوطه داخلی این دانشگاه احداث شده است، به عنوان سیزدهمین خوابگاه دانشجویی دخترانه این بنیاد به بهرهبرداری رسید.