ساری - ایرنا - استاندار مازندران گفت: با توجه به اینکه مرکبات مازندران در حال تسخیر بازار کشورهای حاشیه دریای خزر است بیشتر شدن تعداد واحدهای صنایع تبدیلی صادرات مازندران را افزایش خواهد داد و این امر رونق اقتصادی را برای این خطه از شمال به ارمغان می‌آورد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی‌پور روز شنبه در بازدید از چند واحد صنایع تبدیلی مازندران در ساری اظهار کرد: در حال حاضر مرکبات مازندران در حال تسخیر بازارهای کشورهای حاشیه خزر است که محصولات صنایع تبدیلی این استان می‌تواند این ظرفیت اقتصادی در حال رشد استان را تقویت کند.

وی افزود: فرآورده‌های تولیدی صنایع تبدیلی مرتبط با مرکبات از جمله آب‌میوه‌های باکیفیت از محصولات باغی مازندران می‌تواند در سبد مصرفی کشورهای همسایه قرار گیرد.

حسینی‌پور با بیان این‌که صنایع تبدیلی در مازندران باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: اراده برخی از سرمایه‌گذاران در این بخش برای استان بسیار امیدآفرین است.

استاندار مازندران ادامه داد: با توجه به ظرفیت جوانان دانش‌آموخته حوزه کشاورزی و بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و شرکت‌های دانش‌بنیان، مازندران ظرفیت‌های بی‌نظیری برای سرمایه‌گذاری در این صنعت دارد.

وی با بیان این‌که تولید محصول بسیار کیفی و مرغوب در توان این استان است، ادامه داد: رونق صادرات و ارزآوری در کنار کاهش ضایعات محصولات کشاورزی از جمله فواید ایجاد و گسترش صنایع تبدیلی است.

این مقام مسوول تصریح کرد: اقبال خوب کشورهای شمالی خزر از محصولات باغی مازندران یک فرصت ممتاز است که با صادرات محصولات کیفی این موقعیت را باید حفظ کنیم و سطح آن را افزایش دهیم.

به گزارش ایرنا، طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ‌های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار است که از این میزان ۱۱۰ هزار هکتار ارقام بارده هستند.

همچنین از مجموع باغ‌های مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.

مازندران با دارا بودن ۱.۵ درصد از زمین‌های باغی و ۲.۵ درصد زمین‌های کشاورزی کشور سالانه بیش از هشت میلیون تن انواع محصولات کشاورزی تولید می‌کند که ۱۰ درصد ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را شامل می‌شود.