یاسوج -ایرنا - یک فعال سیاسی در کهگیلویه و بویراحمد گفت:پیروزی در انتخابات مجلس شورای اسلامی در یازدهم اسفند امسال به هر قیمتی ارزش ندارد.

امیرحسین برخه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه اخلاق مداری در تبلیغات انتخاباتی لازمه رقابت سالم در این رویداد مهم است ،افزود: وعده های تحقق نایافتنی،بردن قرآن به خانه مردم برای قسم دادن از آسیب های انتخابات در کهگیلویه و بویراحمد است.

وی با بیان اینکه برنامه های تبلیغاتی نامزدهای انتخابات نخستین بار در شبکه استانی دنا تدارک دیده شده است، تاکید کرد: انتخاب براساس این برنامه ها بهترین راه گزینش نماینده اصلح در انتخابات سرنوشت ساز امسال است.

برخه عنوان کرد: انتخاب براساس معیارهایی چون طایفه گرایی از آسیب های دیگر انتخابات در استان است که باعث می شود کهگیلویه و بویراحمد از قافله توسعه عقب بماند.

این فعال سیاسی که نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی در چهار شهرستان کهگیلویه،چرام،بهمئی و لنده است، اعتقاد دارد انتخاب تنها براساس معیاری چون احزاب سیاسی در حوزه های انتخابیه تک نماینده ای به توسعه این مناطق هم کمک نمی کند.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا درباره برنامه هایش تاکید کرد: جوانگرایی در انتصاب ها نیاز چهار شهرستان کهگیلویه،چرام، بهمئی و لنده است.

برخه گفت: احداث سد آبریز یکی از محوری ترین برنامه هایش درصورت پیروزی در انتخابات پیش رو در حوزه کهگیلویه بزرگ است.

وی با اشاره به نقش های موثر کاربردی این سد همانند؛ رونق گردشگری، توسعه اقتصادی، تامین آب شرب، توسعه کشاورزی، جلوگیری از مهاجرت ها و مهاجرت معکوس و جلوگیری از فرونشست ها و تقویت سفره های زیرزمینی تاکید کرد: شهرستان کهگیلویه مشکلات زیادی دارد که احداث این سد نقش اساسی در رفع کمبودها و دشواری های آن دارد.

وی بر رونق اقتصادی در پی احداث سد آبریز اشاره کرد و گفت: آب مورد نیاز بیش از ۲۰ هزار هکتار زمین های حاصلخیز کشاورزی شهرستان کهگیلویه برای توسعه کشاورزی های نوین تامین می شود.

برخه با قدردانی از کار خوب دولت سیزدهم برای ثبت جهانی کاروانسرای بافت تاریخی دهدشت تصریح کرد: احیای سرمایه تاریخی بلاد شاپور از دیگر برنامه های شاخص او در صورت پیروزی در انتخابات اسفند امسال است.

وی خاطرنشان کرد:بلاد شاپور ، میراثی تاریخی در دل شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه است که احیای آن افزون بر اهمیت آن برای حفظ هویت ایرانی می تواند به شکوفایی ظرفیت های گردشگری این شهرستان کمک کند.

براساس شواهد تاریخی موقعیت جغرافیایی این شهر به عنوان یکی از مراکز سکونت صفویان و تجارت با بنادر جنوبی ، نقش مهمی در اقتصاد و تجارت زمان خود داشته است،این بنا دارای ۳۷ حجره و ۳۰ ایوان در جلوی حجره‎ ها بوده که دور تا دور حیاط بنا شده ‎اند..

وجود بیش از ۲ هزار خانه، مسجد، حمام، کاروانسرا و بازار بزرگ در این بافت قدیمی نشان از شکوه تمدن ایرانی در بافت تاریخی دهدشت است به طوری که در ضلع غربی بافت تاریخی دهدشت کاروانسرایی به‌جا مانده از عصر طلایی صفویه وجود دارد.

وی با اشاره به محرومیت های چهار شهرستان کهگیلویه،چرام، بهمئی و لنده عنوان کرد: جبران عقب ماندگی های گذشته با تقویت زیرساخت های اولیه به ویژه در مناطق دوردست از دیگر اولویت هایم در صورت پیروزی در انتخابات است.