ارسلان حسنپور روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: برای افتتاح و کلنگ زنی این طرح های اشتغالزایی همزمان با دهه فجر امسال، ۲ هزار میلیارد ریال پرداخت شد که زمینه اشتغال ۷۵۰ نفر را فراهم کرده است.
وی ادامه داد: صندوق کارآفرینی امید در راستای حمایت از کسب و کارهای خرد در سال جاری با ۱۴ دستگاه دولتی از جمله میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، ورزش و جوانان، جهاد کشاورزی، امور بانوان استانداری، بنیاد شهید و امور ایثارگران، بهزیستی، بنیاد برکت، کمیته امداد امام خمینی(ره) و بنیاد علوی تفاهم نامه منعقد کرده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان همدان با اشاره به اینکه صندوق کارآفرینی امید بهعنوان بانک عامل نهضت احیای طرح های اقتصادی معرفی شده است افزود: از جمله اهداف این نهضت احیای بنگاه های اقتصادی نیمه تمام و راکد در راستای رونق اشتغال، تولید، توانمندسازی و افزایش ظرفیت تولید و ایجاد اشتغال پایدار است.
حسن پور با بیان اینکه صندوق کارآفرینی امید همدان در پرداخت تسهیلات رتبه مناسبی در کشور دارد ادامه داد: صندوق کارآفرینی امید استان همدان در سه ماهه اول سال جاری رتبه A کشور و در سه ماهه دوم نیز رتبه B در جذب اعتبارات را کسب کرد که عملکرد قابل قبولی است.
وی تصریح کرد: در سال گذشته رشد ۳۸۰ درصدی تخصیص اعتبارات اشتغال بانوان را شاهد بودیم و همچنین در مجموع جذب اعتبارات سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۰، ۳۳۰ درصد رشد داشته است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان همدان در خصوص ملاقاتهای مردمی در ۶ ماهه نخست سال جاری با هدف پاسخگویی به مطالبات مردم نیز گفت: ۴۲۰ نفر ملاقات مردمی چهره به چهره و دیدار با مردم در شعبات شهرستانی و همچنین حضور در میز خدمت نماز جمعه و حضور در سامد در ۲ مرحله انجام شده است.
حسنپور اظهار کرد: صندوق کارآفرینی امید در سال گذشته عملکرد قابل قبولی داشته و توانستیم در تمام سرفصلها جزو هفت استان برتر کشور باشیم و در بعضی شاخص ها رتبه ۲، سه و چهار کشوری را کسب کردیم.
وی با بیان اینکه تسهیلات این صندوق به صورت قرض الحسنه و با نرخ سود چهار درصد به متقاضیان واجد شرایط پرداخت می شود، اظهار کرد: این صندوق بازویی برای دولت به منظور پیشبرد اهداف کارآفرینی و اشتغالزایی اقشار ضعیف و متوسط جامعه به حساب می آید.