به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا به نقل از الجزیره، رئیس سازمان جهانی بهداشت در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: حمله اسرائیل به رفح میتواند عواقب بسیار مخرب و ویرانگری برای یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از فلسطینیانی باشد که جای دیگری برای رفتن ندارند.
گبریسوس با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچ مکان دیگری برای فلسطینیها وجود ندارد تا با مراجعه به آن اماکن، خدمات و مراقبتهای بهداشتی دریافت کنند، تاکید کرد: حتی بیمارستانهای رفح نیز در حال حاضر بسیار بیشتر از ظرفیتشان مملو از بیمار شده است.
رئیس سازمان جهانی بهداشت در ادامه سخنان خود، یادآور شد: این در حالی است که در بقیه مناطق نوار غزه نیز اکثر بیمارستانها یا با حداقل ظرفیت خود مشغول به کار هستند یا اینکه به دلیل شدت لطمههای وارد شده به آنها، کلاً غیرفعال هستند.
به گزارش ایرنا، وزارت بهداشت غزه در یکصد و بیست و هشتمین روز از جنگ اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ جنایت جدید در مناطق مختلف نوار غزه انجام داد که منجر به شهادت یکصد و ۱۲ نفر شد و یکصد و ۷۳ زخمی نیز برجای گذاشت.
در این بیانیه آمده است: با احتساب شهدای جدید، شمار شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به این باریکه از هفتم اکتبر تا به امروز به ۲۸ هزار و ۱۷۶ نفر افزایش یافته است.
وزارت بهداشت غزه همچنین آخرین آمار مجروحان این جنایات را ۶۷ هزار و ۷۸۴ تن اعلام کرد.
این وزارتخانه در ادامه اعلام کرد که پیکر شماری از شهدا در زیر آوار مانده و برخی دیگر نیز در کنار جادهها رها شده است و به دلیل تجاوزات مستمر صهیونیستها، نهادهای امداد رسان قادر به انتقال آنها نیستند.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.