به گزارش ایرنا، برگزاری هجدهمین گردهمایی بینالمللی زبان و ادبیات فارسی به صورت حضوری و مجازی بود که مقالاتی از حداقل کشورهای مختلف جهان در قاره های آسیا، اروپا و آمریکا به دبیرخانه علمی این همایش ارسال و در دبیرخانه داوری شد.
دبیر علمی هجدهمین گردهمایی بین المللی انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی در این آیین گفت: ۳۰۰ مقاله از داخل و خارجی کشور به این گردهمایی ارسال و ۱۲۰ مقاله پس از داوری پذیرفته و ۵۲ مقاله برای ارائه سخنرانی آماده شده است.
بهجت السادات حجازی فر با بیان اینکه مقالاتی از کشورهای هندوستان، افغانستان، بنگلادش، رومانی و کالیفرنیا پذیرفته شده است افزود: یکی از اهداف انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی پیوند بین نسل ها است و نوآوری های ادبی نسل جوان زمینه ارتباط با نسل های گذشته را فراهم کرده لذا این انجمن اختصاص به نسلی خاص ندارد.
وی ادامه داد: انجمن با برقراری ارتباطات بین استادان کشورها نشست های علمی نیمه مجازی برگزار می کند و در این زمینه نشست تخصصی در مورد ادبیات پایداری و ادبیات باستانی داریم.
حجازی فر با اشاره به پیام وحدت، صلح و همدلی انجمن زبان و ادبیات فارسی عنوان کرد: در دنیایی که خشونت آن را فرا گرفته، پناهی غیر از قرآن و مفاهیم ادبی نداریم.
حامد حسینخانی دبیر اجرایی هجدهمین گردهمایی بین المللی انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی نیز در این آیین به گوشه هایی از اهمیت زبان و ادبیات فارسی و همچنین تاثیر و اهمیت آن برای جامعه اشاره کرد.
آخرین مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه این همایش ۳۰ مهرماه سال جاری بود که ۵۲ مقاله برتر پس از داوری در این گردهمایی انتخاب شدند.