همدان- ایرنا- مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای همدان گفت: مهارت آموزان فنی و حرفه ای این استان به کارآفرین تبدیل و تعاونی ها نیز با فراهم کردن زمینه اشتغال فعال شدند.

وهب مختاران روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تعامل و هماهنگی با بخش خصوصی موجب فعال شدن بیشتر کارگاه های موجود در استان شده است.

وی اضافه کرد: همچنین تعامل و هم افزایی های صورت گرفته موجب شده که نه تنها در شهرها بلکه در بطن روستاها هم زمینه مهارت آموزی مهیا شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای همدان گفت: هم اینک دغدغه بنگاه های اقتصادی در خصوص آموزش نیروی انسانی برای فراهم کردن زمینه کسب و کار آنها است و افراد دغدغه اشتغال ندارند بلکه با کمبود نیروی کار مواجه هستیم.

مختاران اظهار کرد: فنی حرفه ای همدان دارای ۲۲ مرکز دولتی است و ۲۳۰ آموزشگاه نیز با این مرکز تعامل دارند.

وی افزود: ۴۰۰ حرفه مقطعی و مستمر بر اساس مقتضیات زمان در فنی و حرفه ای آموزش داده می شود و تاکنون بیش از ۴۰ هزار نفر آموزش دیدند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای همدان اضافه کرد: برخی از دستگاه های دولتی و خصوصی به منظور ایجاد فرصت شغلی باید به سمت مهارت آموزی و آموزش پیش بروند چرا که با وجود فراهم کردن زمینه آموزش در مدارس، دانشگاه ها، زندان و دیگر بخش ها برای اقشار مختلف مردم اما همچنین حلقه مفقوده آموزش نیست بلکه فرد آموزش دیده متناسب با بازار کار است.

مختاران ادامه داد: می توان با فراهم کردن زمینه مهارت آموزی به ویژه در حوزه صنایع دستی با کمترین هزینه فرصت شغلی برای افرادی جویای کار ایجاد کرد.

وی بیان کرد: بیشتر مهارت آموزان با وجود ورود به بازار کار، نیازمند ایجاد بازاری برای فروش و عرضه محصولات تولیدی هستند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای همدان گفت: این مجموعه بر اساس استانداردهای تدوین شده دوره های آموزشی برگزار کرده و در پایان هر دوره وضعیت اشتغال مهارت آموزان نیز رصد می شود.

مختاران بیان کرد: ۶۰ درصد مهارت آموزان در این استان وارد بازار کار می شوند و بخشی از مهارت آموزان نیز پیش از حضور در دوره های فنی و حرفه ای، دارای شغل هستند.

۲۲ مرکز دولتی و ۲۱۷ مرکز آموزش خصوصی زیر نظر فنی و حرفه ای استان همدان فعالیت دارند و ۵۰۰ رشته و حرفه را آموزش می دهند.