به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اکبر محرابیان روز چهارشنبه در جلسه جمع بندی بازدید از طرحهای آبرسانی به سیستان و بلوچستان که با حضور استاندار و مدیران استانی و کشوری صنعت آب برگزار شد، بر لزوم هماهنگی دستگاهها و اجرای طرحها طبق زمانبندی انجام شده در فرآیند اجرای پروژه های اضطراری تامین آب آشامیدنی زاهدان و منطقه سیستان تاکید کرد.
وی با اشاره به حجم آب قابل تامین و طراحی آبشیرینکن به میزان ۱۰۰ هزار مترمکعب در شبانه روز، بیان کرد: فرآیند ساخت این آبشیرینکن در کمتر از پنج ماه گذشته با سرعت بسیار خوبی آغاز شده و باید در ابتدای سال آینده به طور کامل در مدار فعالیت قرار گیرد.
وزیر نیرو در ارتباط با فرآیند ساخت و بهرهبرداری از این آب شیرین کن اظهار کرد: تکمیل و بهرهبرداری از پروژه آب شیرین کن به عنوان زنجیرههای تکمیلی تامین آب آشامیدنی سیستان و بلوچستان از اهمیت بالایی برخوردار است و با توجه به تامین اعتبار و حمایتهای صورت گرفته در مدت کوتاهی به نتیجه رسیده است.
وی با اشاره به اجرا و تکمیل مجموعه طرحهای آب سیستان و بلوچستان و برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت وزارت نیرو در این استان گفت: یکی از طرحهای مهم برای تامین آب آشامیدنی پایدار در این استان، انتقال آب از دریاست که با تکمیل و تامین آب سیستان از دریای عمان، این تاسیسات جمعآوری و در صورت لزوم به سایر نقاط، به منظور تامین آب آشامیدنی منتقل می شود.
محرابیان با اشاره به لزوم تزریق منابع مالی ویژه برای تکمیل پروژه های جهاد آبرسانی در سیستان و بلوچستان گفت: از منابع مالی جدیدی که توسط دولت به طرحهای جهاد آبرسانی کشور اختصاص مییابد، ۱۰ هزار میلیارد ریال به صورت ویژه برای تکمیل پروژههای آبرسانی سیستان و بلوچستان در نظر گرفته میشود تا در موعد مقرر امکان تکمیل پروژههای آبرسانی در این استان فراهم شود.
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۹
زاهدان- ایرنا- وزیر نیرو با اشاره به سرعت مناسب اجرای پروژههای اضطراری تامین آب آشامیدنی در سیستان و بلوچستان و پیشرفت طرحها طبق برنامه زمانبندی گفت: برای تکمیل پروژههای جهاد آبرسانی این استان نیز ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار ویژه اختصاص مییابد.