گناباد-ایرنا- معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار گناباد گفت: طرح احداث «کمربندی» این شهر به عنوان یکی از نیازهای مهم توسعه و عمران شهری با مصوبه شورای ترافیک گناباد تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوالفضل شاکری روز پنج شنبه در جلسه هماهنگی ترافیک گناباد افزود: مقرر شد شهرداری گناباد نسبت به تعیین مشاور جهت ایجاد کمربندی اقدام کند.

وی تصریح کرد: این کمربندی با همکاری دهیاری قنبرآباد و با بازگشایی معابر عمومی از بلوار شهید نوریان تا میدان بجستان و امتداد آن تا محدوده بهشت قاسم و سایت ۲۴۰ هکتاری نهضت ملی و شهرک کارآفرین گناباد ادامه می یابد.

معاون فرماندار گناباد گفت: با توجه به حجم تردد وسایل نقلیه سنگین، سرعت بخشی در احداث کمر بندی از نیازهای مهم توسعه عمران شهری به شمار می رود.

وی با اشاره به تاکید رییس جمهور و وزیر کشور مبنی بر اصلاح ورودی شهرها گفت: بهینه سازی و اصلاح ورودی گناباد در دستور کار مسوولان عمران شهری قرار گرفته است.

شاکری بیان کرد: با توجه به قرار گرفتن شهرستان گناباد در نقطه ورودی از استانهای خراسان جنوبی و استانهای مرکزی و جنوبی کشور و افزایش سفر مسافران به خصوص در زمانهای پیک سفر باید با نصب تابلو راهنمای مناطق شهری و روستایی نسبت به بهینه سازی و اصلاح ورودی های این شهرستان اقدام کرد.

نبود کمربندی در گناباد به یکی از مشکلات و دغدغه های مهم شهروندان این شهرستان و از جمله ساکنان بلوارهای معلم، عدالت و بلوار شهدا تبدیل شده و یکی از مشکلات مهم برای توسعه و عمران شهری گناباد محسوب می شود.

طرح احداث کمربندی گناباد از ۲۰ سال پیش مطرح بوده است، ولی به دلیل مشکلات مختلف به خصوص کمبود اعتبارات و وجود املاک معارض در مسیر اجرای طرح، با وجود اهمیت بسیار احداث آن، بلاتکلیف مانده است.

نبود کمربندی علاوه بر بروز مشکلات متعدد شهری برای شهروندان موجب سردرگمی رانندگان وسایل نقلیه سنگین در عبور از معابر عمومی این شهر می شود که برخی زمانها به دلیل ناآشنایی با مقصد، وارد محدوده مرکزی شهر شده و بر دامنه مشکلات می افزایند.

عبور وسایل نقلیه سنگین از داخل معابر شهری گناباد که عمدتا عرض مناسبی ندارند دردسرساز شده و حوادث و خطرات زیادی را متوجه شهروندان کرده و موجب وارد آمدن خسارتهای زیادی به زیربناهای این شهر شده است.

احداث کمربندی در این شهر علاوه بر ایجاد خدمات‌ رفاهی بین جاده‌ای برای استراحت رانندگان و هدایت ترافیک خودروهای سنگین به خارج از حریم شهری، موجب افزایش سرعت حمل و نقل بار، کاهش مصرف سوخت و همچنین رضایت‌مندی شهروندان گنابادی و رانندگان می شود.

مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.