فرماندار شوش در حاشیه این آیین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: استخر سرپوشیده یادگار امام شوش که در سال ۱۳۷۶ به بهره برداری رسیده است به دلیل فرسودگی تجهیزات موتورخانه و تاسیسات و تامین نشدن اعتبار لازم برای بازسازی، از سال ۱۳۹۴ بدون استفاده رها شده بود.
محسن حویزه ادامه داد: با روی کار آمدن دولت سیزدهم و توجه جدی به توسعه زیرساختهای ورزشی، بازسازی اساسی این استخر به عنوان اولویت پیگیری و با تخصیص اعتبار تکمیل این طرح سرعت گرفت.
وی با بیان اینکه برای بازسازی اساسی و فعال سازی دوباره این استخر ۱۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است بیان کرد: استخر، جکوزی، زیرساختهای رفاهی، موتورخانه و تمام بخشهای این استخر بازسازی اساسی شده و آماده استفاده مردم شوش است.
دومین استخر شوش سال آینده افتتاح میشود
حویزه با بیان اینکه این شهرستان از نظر زیرساخت های ورزشی با عقب ماندگیهای فراوانی مواجه است گفت: افزایش سرانههای ورزشی و تفریحی شوش به عنوان اولویت در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه افزایش سرانه ورزشی شوش با ورود بخش خصوصی سرعت میگیرد ادامه داد: عملیات احداث دومین استخر استاندارد و مجهز شوش نیز در دهه فجر امسال به همت بخش خصوصی آغاز شده که قرار است گام نخست این مجموعه ورزشی سال آینده به بهرهبرداری برسد.
فرمانده شوش ادامه داد: برای احداث استخر دوم شوش ۲۵۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری میشود که این مجموعه ورزشی علاوه بر استخر، جکوزی و باشگاه دارای سایر بخش های رفاهی و تفریحی است.
به گزارش ایرنا، استخر یادگار امام شوش در فضایی به وسعت ۷۰۰مترمربع احداث شده است.
تعطیلی تنها استخر سرپوشیده شهرستان شوش موجب شده بود تا بسیاری از جوانان و نوجوانان در رودخانه های منطقه از جمله رودخانه کرخه اقدام به شنا کنند که خطرات جانی جبران ناپذیری به دنبال دارد.
بازسازی و راه اندازی این استخرطی سال های اخیر همواره یکی از خواسته های به حق جوانان و نوجوانان شهرستان شوش بوده است.
شهرستان شوش در شمال خوزستان ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.