به گزارش ایرنا، سید محمود حسینی پور روز یکشنبه در جمع اقشار مردم و فعالان اقتصادی نور در دانشگاه آزاد این شهرستان افزود: این راهبرد کارشناسی شده و در سند آمایش سرزمین این استان آمده است.
وی اظهارداشت: برای تحقق این مهم بخش کشاورزی هم باید در اختیار حوزه گردشگری قرار بگیرد، باید شهرک های صنعتی کشاورزی را ایجاد کنیم، اگر صنایع دیگر در شهرستان ها داریم آن هم با نگاه گردشگری تعریف شود.
وی خاطرنشان کرد: جوانان ما باید در حوزه گردشگری فعال شوند، باید دنبال راه حل توسعه باشیم، دولت فضا را برای حضور سرمایه گذاری ها باز کرد و در مازندران این بستر فراهم شده است.
مقام عالی دولت در مازندران بیان کرد: مازندران طلاست هیج کس نمی تواند برای این استان قیمت تعیین بکند، این منطقه به اعتقاد کارشناسان امر در ایران و حتی در دنیا بی نظیر است و موهبت های الهی آن باید احیا بشود.
استاندار مازندران اضافه کرد : کشور ما در بحث اقتصادی با توجه به تحریم های دشمنان روی پای خود ایستاده و در ۴۵ سال گذشته در مقابل تحریم ها قد علم کرده و به قله های پیشرفت رسیده به طوری که حتی اگر از ما نفت نخرند ما زندگی مان را اداره می کنیم و این یکی از بزرگترین دستاوردهاست.
حسینی پور ادامه داد : اکنون شهروندان ایرانی در آرامش و امنیت زندگی می کنند و کسی جرات ندارد به این کشور چشم تعرض داشته باشد و بابت این امنیت از خدا شاکریم.
وی تصریح کرد: در ۲ سال گذشته دولت مردمی اقداماتی زیادی در حوزه مختلف از جمله این استان انجام داد که جراحی اقتصادی بزرگترین کاری بود که در این دولت اجرایی شده است، با انجام این جراجی الان رشد اقتصادی ایران بالاست و رشد اقتصادی در ۱۰ سال گذشته در مازندران صفر بود اکنون حدود ۶ درصد رسیده است.
به گفته استاندار مازندران رشد اقتصادی این استان در سال جاری هشت درصد هدفگذاری شده است.
وی بیان کرد : در حوزه برق این استان ۱۱ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری توسط کشور چین انجام شده که تا زیرساخت های این حوزه توسعه یابد به طوری که با انجام ۴۸ پروژه این حوزه دیگر مشکلی نخواهیم داشت.
حسینی پور گفت : این توجهات در بخش کشاورزی استان نیز هم اتفاق افتاده که مرکبات این استان اکنون با کشتی از دریا به روسیه ارسال می شود که با ادامه این روند تا سه سال آینده نه تنها با مشکل کمبود مرکبات بلکه با افزایش قیمت ها آن مواجه خواهیم شد.
وی یادآور شد : هم اکنون ریل گذاری های زیادی در مازندران در حال انجام است، باید مازندران با وجود مزیت های موجود به کشور هلند تبدیل شود و این کشور الگوی ماست چون اولویت ما بر اساس سیاست های بالادستی کشاورزی است، امروز کشاورزی سنتی نمی تواند نیازهای روز مردم را پاسخ دهد.
وی نور را شهرستان بکر و دست نخورده توصیف کرد و گفت : مازندران سند آمایش دارد ولی این سند همه آن در ویترین هاست، سندهای آمایش سیاست های اجرایی ندارد، در این دولت آمدیم کتابچه سیاست های اجرایی سند را نوشتیم و قطار رشد اقتصادی استان به حرکت درآمده است.
استاندار مازندران افزود : با اقدامات انجام شده در دولت مردمی رشد تورم استان ۲ درصد پایین تر کشوری است و نرخ بیکاری استان نیز از ۹ و ۲ دهم درصد به پنج و یک درصد رسیده است.
وی تاکید کرد : باید کارخانه علم و فناوری در نور فعال بشود تا دانش آموختگان در این مرکز شروع به کار کنند اگر قرار باشد رشدی در این شهرستان اتفاق بیفتد باید توسط همین جوانان و نخبگان صورت گیرد، ما در دولت مردمی به دنبال مردمی سازی اقتصاد هستیم و دولت فضا را برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی باز کرد.
وی شهرستان نور بهترین بستر برای گردشگری صنعتی برشمرد و گفت : بخش مهمی از قابلیت های اکوتوریستی دنیا در نور وجود دارد و مواهب طبیعی این شهرستان هنوز احیا نشده است که ظرفیت برای اشتغالزایی تاثیرگذار هستند.
وی اظهارداشت : نخبگان باید بیایند صحنه و میزهای پژوهشی و مطالعاتی شان را فعال کنند و به مسوولان اجرایی مشورت بدهند که به طور مثال در ارتباط با گردشگری صنعتی چه کار باید کرد؟
حسینی پور از خریدار و نصب دستگاه سی تی اسکن بیمارستان نور در آینده نزدیک خبر داد و گفت : "سی تی اسکن" این بیمارستان خریداری و به زودی نصب می شود و تدابیر هم برای خرید و نصب دستگاه "ام آر آی" آن نیز اندیشیده شده است.
به گفته وی به زودی کلنگ بیمارستان ۲۲۰ تخت خوابی شهرستان نور به زمین زده خواهد شد.
وی در مورد محور ارتباطی چمستان - آمل گفت : بودجه خوبی برای تعریض این محور گرفته شد که به زودی مشکلات این محور برطرف خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینیپور، استاندار مازندران امروز یکشنبه در قالب بیست و دومین سفر شهرستانی به همراه ۶۰ تن از مدیران استانی دستگاههای اجرایی به شهرستان نور سفر کرده تا از نزدیک مسائل و مشکلات این شهرستان را بررسی کند.