کامران کریمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد که این شهرستان با جذب این میزان تسهیلات هم از نظر تعداد ادوات معرفی شده و هم از نظر میزان جذب آن رتبه اول را در استان به خود اختصاص دهد.
وی افزود: در مجموع تعداد ۲۰۹ دستگاه ادوات با اعتبار ۲ هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال به سازمان جهاد کشاورزی معرفی شده که تاکنون ۱۸۰ دستگاه با اعتبار ۵۶۰ میلیارد ریال به بانک معرفی شده و در این راستا تاکنون ۳۷۰ میلیارد ریال پرداخت گردیده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه گفت: عدم تأمین اعتبار سرپرستی بانکها برای شعب بانک های عامل و مشکل عدم پرداخت تسهیلات به پروندههای ماشین آلات (تراکتور باغی و کمباین) موجب کند شدن جذب این تسهیلات اعلام کرد.
کریمی با قدردانی از مدیریت بانک های عامل در استان یادآور شد: مشکل تامین اعتبار توسط بانک مرتفع گردیده است که پیش بینی می شود روند اعطای تسهیلات شتاب بیشتری در این شهرستان بگیرد.
وی با بیان اینکه بازپرداخت تسهیلات خط ۱۱ مکانیزاسیون پنج ساله بوده و به صورت سالیانه دریافت می شود، افزود: این تسهیلات با نرخ سود ۲۳ درصد و براساس دستورالعمل بانک مرکزی است.
به گزارش ایرنا، ضریب مکانیزاسیون استان کرمانشاه ۲.۰۱۸ درصد است که براساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه با جذب کامل تسهیلات خط ۱۱ مکانیزاسیون در سال جاری این میزان در پایان سال به ۲/۳ درصد خواهد رسید.
استان کرمانشاه هم اکنون دارای ۳۲ هزار دستگاه انواع تراکتور، بیش از ۸۷۰ دستگاه انواع کمباین برداشت غلات و ۱۱۰هزار انواع ادوات دنباله بند است، در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.
این استان با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.