به گزارش ایرنا، سردار سرتیپ دوم پاسدار اصغر عباسقلی زاده روز شنبه در نشست هم اندیشی با خبرنگاران، ارشاد و راهنمایی مردم برای حضور در عرصه انتخابات را مهمترین رسالت و وظیفه خطیر رسانه ها دانست و افزود: بر این اساس نباید کوچکترین غفلتی در این زمینه صورت بگیرد، چون امنیت، اقتدار و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی وابسته به برگزاری پرشور و حداکثری انتخابات یازده اسفند است.
وی با تایید وجود برخی مشکلات اقتصادی و معیشتی در کشور، بی عملی و بدعملی برخی از مسئولان و ظهور و بروز انواع تبعیض ها را از جمله این مشکلات برشمرد و افزود: اما ملت آگاه و با بصیرت ایران اسلامی در سال های پس از انقلاب اسلامی بارها ثابت کرده اند که بدون توجه به این مشکلات و جوسازی های رسانه ای دشمنان همچنان در رکاب نظام بوده و برای اقتدار کشور خود همواره در پای صندوق های رای حاضر شده اند.
عباسقلی زاده مشارکت گسترده مردم در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را از نظر ابعاد داخلی و بین المللی بسیار مهم و حساس دانست و ادامه داد: با توجه به اینکه از مدت ها قبل رسانه های معاند خارج نشین، فریب خوردگان داخلی و گروهک هایی مثل منافقین اقدام به دسیسه چینی و طراحی انواع توطئه ها کرده اند، باید در برابر این هجمه های سنگین با توانمندسازی رسانه های داخلی ایستادگی کرده تا اهداف شوم آنها خنثی شود.
وی اظهار کرد: اکنون رسانه های بیگانه و نظام سلطه تمام حملات خود را متوجه انتخابات ایران کرده و کمرنگ سازی آن را نشانه گرفته اند، تا بر اساس میزان توفیق خود در این عرصه نسبت به اعمال موضع گیری های سیاسی و اقتصادی وارد عرصه شده و مردم و حکومت ایران را زیر فشار قرار دهند.
عباسقلی زاده مشارکت پایین مردم در انتخابات را منجر به طمع بیشتر دشمنان برای زیر فشار قرار دادن ایران اسلامی ارزیابی کرد و افزود: مولفه اصلی در عرصه انتخابات آمار و ارقام است تا طبق آن محاسبات سیاست خارجی کشورها به روی کشور دیگر برنامه ریزی شود، چون نشانه بارز و شفاف مقبولیت و مشروعیت هر نظام سیاسی برگرفته از آمارهای مربوط به میزان مشارکت شهروندان است.
وی بزرگترین رویکرد دشمنان و رسانه های معاند درباره انتخابات ایران را معطوف به مشارکت و عکسل العمل مردم به این مهم بیان و اضافه کرد: دشمنان نظام به خوبی می دانند که حضور حداکثری مردم در انتخابات آینده به معنی افزایش اقتدار و حفظ و یکپارچگی ملی ایرانیان بوده و مفهوم این موضوع شکست آنها در طراحی توطئه های انتخاباتی است.
عباسقلی زاده گفت: چنانچه استحکام درونی نظام ناشی از برگزاری باشکوه و گسترده انتخابات بیشتر شود، اقتصاد و سیاست بین الملل نیز انعطاف بیشتری برای کشورمان نشان خواهد داد و این به معنی افزایش سرمایه گذاری ها که می تواند اقتصاد و معیشت مردم را بهبود بخشد.
وی نقش رسانه ها در ایجاد شور و شوق انتخاباتی را بسیار مهم خواند و با اشاره به اینکه خبرنگاران پل ارتباطی بین مردم و مسئولان و نمایندگان مجلس هستند، ادامه داد: خبرنگاران علاوه بر اینکه باید صدای مردم باشند، باید نسبت به امید آفرینی و انتشار اخبار و گزارش های مربوط به عملکردهای مثبت دستگاه های مختلف نیز پای کار باشند، چون پرداخت صرف به نقاط منفی به هیچ عنوان برای مردم امیدبخش نیست.
فرمانده سپاه عاشورا خواستار مطالبه گری رسانه ها تا نتیجه گیری نهایی از نامزدهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی شد.
به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری روز جمعه برابر با یازده اسفند ماه برگزار می شود.
آذربایجان شرقی با جمعیت چهار میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و ۲۲ شهرستان، در مجلس شورای اسلامی دارای ۱۹ کرسی از ۱۳ حوزه انتخابیه است و این استان در مجلس خبرگان رهبری نیز پنج عضو دارد.
افزون بر سه میلیون نفر از جمعیت این استان واجد شرایط رای دادن هستند.