ساری- ایرنا- رزمایش تخصصی جهادگران فاطمی بسیج مهندسین عمران و معماری مازندران به عنوان (طرح عمران روستا) امروز شنبه با حضور رییس سازمان بسیج سازندگی کشور و فرمانده سپاه کربلا استان با اجرای طرح های عمرانی به ارزش یکهزار میلیارد ریال شروع شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رزمایش تخصصی جهادگران فاطمی بسیج مهندسین عمران و معماری همزمان در سطح کشور و در ۲۲ شهرستان مازندران از امرز به مدت پنج روز شروع شده است و طبق برنامه مازندران میزبان اختتامیه کشوری این رزمایش است.

فرمانده سپاه کربلا مازندران در آیین آغاز این مراسم گفت: در رزمایش تخصصی جهادگران فاطمی بسیج مهندسین عمران و معماری حدود یکهزار و ۱۴۰ مهندس در ۲۶۰ دستگاه شهرستانی و ادارات کل در عرصه های مختلف در حال فعالیت هستند ودر این ایام ضمن برگزاری میزهای خدمت و همچنین دیدار با خانواده های معظم شهدای متعلق به قشر مهندس، طرح های شاخص و عمرانی نیز به بهره برداری خواهد رسید.

سردار سیاوش مسلمی افزود: در این مدت حدود ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار صرف شده برای طرح های عمرانی در مناطق محروم به بهره برداری می رسد و همچنین عملیات اجرایی طرح های عمرانی با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال شروع می شود.

فرمانده سپاه کربلا گفت: ان شالله بتوانیم به برکت بسیج مهندسین در استان و جوانان بسیار خوب و متعهد در استان شاهد بهره برداری این طرح ها باشیم.

مسلمی با اشاره به این که بسیجیان جهادگر در عرصه‌های مختلف محرومیت زدایی و اشتغال کارهای بزرگی از جمله ساخت خانه، مرمت منازل مسکونی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و راه و پل سازی انجام داده اند، اظهار داشت: از مجموع پنج هزار گروه های جهادی، در این مرحله بیش از یکهزار مهندس بسیجی عمران و معماری در قالب ۲۰۰ گروه جهادگر به مناطق محروم و دورافتاده اعزام و خدمت تخصصی را به مردم ارایه می دهند.

گسترش عدالت اجتماعی در مناطق روستایی، عشایری، کمتر توسعه یافته و محروم کشور و جلوگیری از مهاجرت بی رویه روستاییان و گسترش پدیده حاشیه نشینی شهرها، تحقق پیشرفت فرهنگی- اجتماعی با ارتقای کیفیت جمعیت، افزایش نشاط و اصلاح سبک زندگی و تربیت جمعیت مطابق الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت در مناطق هدف طرح، تحقق پیشرفت اقتصادی، بهبود وضعیت اشتغال و افزایش نرخ بهره وری و ارزش افزوده فعالیت های اقتصادی روستاییان و تحقق توسعه پایدار زیست محیطی از طریق حفظ و استفاده بهینه از منابع طبیعی کشور از جمله اهداف طرح توانمند سازی روستاییان با رویکرد اشتغال پایدار است.

مازندران دارای سه هزار و ۶۰۰ روستا است که بیش از ۴۵ درصد جمعیت استان در روستاها ساکن هستند.