به گزارش ایرنا، «اسدالله احمدی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه این مقدار مواد غذایی فاسد در طی بهمن ماه شناسایی و معدوم شده است، اظهار کرد: تمامی متصدیان و شاغلین در مراکز عرضه کننده مواد غذایی و صنوف حساس، باید نسبت به رعایت دستورالعملهای بهداشتی حساس باشند و رعایت بهداشت فردی، استفاده از دستکش و کلاه و روپوش، دارا بودن کارت تندرستی و رعایت بهداشت عمومی و بهسازی محل را جدی بگیرند.
وی هدف از اجرای این بازدیدها را بهبود وضعیت بهداشت محیط، به ویژه رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و کاهش نواقص بحرانی و غیر بحرانی در صنوف برای فراهم کردن شرایط و محیط سالم در ایام نوروز اعلام کرد.
رییس اداره بهداشت کیش از کیشوندان و گردشگران خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه سلامت محیط و کار بلافاصله به سامانه ۱۹۰و یا تلفن ۴۴۴۲۳۳۱۱ تماس بگیرند تا بازرسان برخورد لازم با افراد متخلف را داشته باشند.