مدیر عامل خط تولید لوله خون گیری در حاشیه افتتاح این خط تولید در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه راه اندازی این پروژه سال ۱۴۰۱ آغاز شده است، افزود: این کار مهم با سرمایه گذاری سه ونیم میلیون دلاری ارزی و ۶۰۰ میلیارد ریالی انجام شد.
ابوالفضل میرجلیلی با بیان اینکه ظرفیت تولید لولههای خام نزدیک به ۲۵۰ میلیون عدد در سال است، اظهار داشت: اکنون سالانه ۱۰ میلیون دلار ارزبری واردات لولههای خونگیری خلا در کشور صورت میگیرد که با توجه به ظرفیت ایجاد شده میتوانیم نزدیک به یک سوم از این ارزبری را کاهش دهیم، اغلب آن را از داخل تامین کرده که خود صرفه جویی ارزی را به دنبال دارد.
میر جلیلی با بیان اینکه فاز اول این پروژه افتتاح شده است افزود: با توجه به ظرفیت خطوط تزریق در سال آینده بحث اضافه کردن خط با نگاه صادراتی خواهد بود و این مهم را پیگیری خواهیم کرد تا بتوانیم یک ظرفیت صادراتی خوب را برای کشور داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به خط افتتاح شده وکیفیت محصول تولیدی قابل رقابت با محصولات مشابه دیگر است و طبق برنامه ریزی ها ۳۰ درصد ظرفیت به بخش صادرات اختصاص خواهد یافت.
به گزارش ایرنا، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در جریان سفر یک روزه خود با حضور در شرکت ایران ترانسفو از خطوط تولید و نمایشگاه دستاوردهای این مجموعه نیز بازدید کرد.
اور در آیین افتتاح مرکز نوآوری و فضای کار اشتراکی، بازدید از نمایشگاه دستاوردهای اکوسیستم فناوری استان شرکت کرد و سپس و از محصولات و تندیس زنجیره های استان در دانشگاه زنجان رونمایی کرد.
برگزاری جلسه با روسای دستگاه های اجرایی مرتبط و مدیران عامل شرکت های دانش بنیان، فناور و نخبگان استان و حضور در آیین افتتاح سرنگ شفا در خدابنده از دیگر برنامه های سفر یک روزه معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور به استان زنجان بود.