"سید حسین بهنامیان " روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این طرح در ۳۵۶ مدرسه در قالب ۴۰۰ دوره که در هر مدرسه ۲ تیم ۱۴ نفره و یک نفر ذخیره تشکیل شده است.
وی اضافه کرد: شرکت کنندگان در این طرح روش های پناهگیری و خروج ایمن، ارزیابی و کنترل علائم حیاتی، احیای قلبی ، ریوی، خونریزی، پانسمان و بانداژ، شکستگی و آتلبندی، حمل مصدوم، اطفای حریق و اسکان اضطراری را آموزش می بینند.
بهنامیان گفت : پس از اتمام آموزش ها، مسابقات بین مدرسه ای برگزار می شود و از هر شهرستان یک تیم به مسابقات استانی اعزام شده و سپس یک تیم از برادران و یک تیم از خواهران استان به مسابقات کشوری اعزام می شوند.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان البرز افزود: دانش آموزان همزمان با آموزش مباحث امدادی در قالب طرح کاربینی میدانی (عملیاتی) از مراکز و تجهیزات مرتبط با سرفصل های آموزشی طرح ملی دادرس ( پایگاه های بین شهری امداد و نجات، انبارهای امدادی،شعب هلال احمر،خودرو و تجهیزات امدادی، آمبولانس و امثال آن ) بازدید می کنند.
بهنامیان بیان کرد: کسب مهارتهای تئوری و عملی امداد و نجات باعث آمادگی دادرسان و خانوادههای آنان در زمان بحران است.
وی با بیان اینکه دانشآموزان نقش مهمی در زمینه ترویج و اشاعه آموزشهای امدادی در جامعه و به ویژه در خانوادهها دارند، گفت: نهادینه شدن ارتقا آگاهی عمومی امدادو کمکهای اولیه در جامعه با افزایش این آموزشها موجب تحقق شعار "خانواده آماده؛ جامعه آماده" میشود.