به گزارش روز یکشنبه ایرنا، در این بازدید مقرر شد در کمترین زمان و قبل از آغاز سال جدید برای شروع ۱۰ دستگاه از تولیدات این خودروسازان دیزلی در اختیار شهرداری انزلی قرار گیرد.
شهردار بندر انزلی در حاشیه این مذاکرات و بازدید به خبرنگاران گفت: طی بازدیدی که از سایر مجموعه ها و استانها برای تامین خودروهای لجستیک شهرداری انزلی داشتیم قابلیتها و مزیتهای کشنده های تولید در تراکتورسازی توسط سایر تولیدکنندگان برای ما تشریح و محرز شد و به همین دلیل پس از بررسی های تکمیلی از طریق سازمانهای ذیربط مربوطه و تایید موضوع، جهت استفاده و شروع همکاریها به تبریز و تراکتورسازی سفر کردیم .
وحید پورحضرت افزود: در ارزیابی های صورت گرفته برای انتخاب خودروی خدمات شهری انزلی با توجه به قابلیتهایی همچون کیفیت، قیمت کاملا اقتصادی و به صرفه بودن ، خدمات پس از فروش مناسب در کنار تعامل و همکاری بسیار دلسوزانه مدیران تراکتورسازی تصمیم گرفتیم نیاز شهر را از تولیدات این مجموعه تامین کنیم.
وی همچنین از کاهش هزینه ها در حوزه مدیریت خود به جهت استفاده از این تولیدات خبر داد و گفت: با استفاده از کامیونت های خودروسازان دیزلی هزینه های تامین ماشین آلات لجستیکی و خدمات شهری شهرداری انزلی به صورت قابل توجهی کاهش می یابد چرا که شهرداری انزلی ماهانه صرفا جهت اجاره خودروهای خدمات شهری در حوزه پسماند بالای ۳۰ میلیارد ریال هزینه را متقبل می شد که به تبع آن با بهره مندی از تولیدات تراکتورسازی شاهد حذف این میزان هزینه خواهیم بود.
پورحضرت خاطرنشان کرد: تامین خودروهای خدمات شهری در تمامی شهرهای کشور چالش اصلی شهرداری های محسوب می شود و در راستای حذف این معضل در استان گیلان شهرداری بندر انزلی به عنوان اولین شهر این استان گردشگری اقدام به استفاده از خودروهای تجاری تراکتورسازی کرده که پیش بینی می کنیم استفاده از این محصولات توسط سایر شهرداری های گیلان نیز مورد استقبال قرار گیرد.
تراکتورسازی ایران مجموعه کامل خودروهای لجستیک مورد نیاز شهرداریها از پسماند تا آتش نشانی را دارد
مدیرعامل خودروسازان دیزلی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در این گفتگو اظهار داشت: از زمان بهره برداری خط تولید کشنده های تجاری در تراکتورسازی، چند شهر کشور از جمله خود تبریز، کرمان و مشهد مجهز به این خودرو شده اند .
سعید پناهی گفت: با توجه به قابلیت تجهیز این خودروها به مجموعه کامل تجهیزات خدمات شهری مانند آتش نشانی، کامپکت زباله، تانکر حمل سوخت، جاروی خیابانی و بالابر، استفاده از این تولیدات در حوزه خدمات شهری مورد استقبال قرار گرفته و رضایت کامل از کیفیت این محصولات نیز به عنوان بازخورد دریافت شده است.
وی با اشاره به اینکه خودروسازان دیزلی آذربایجان برنامه تکمیل تجهیزات خدمات شهری را در دستور کار قرار داده است، اظهار داشت: بهره مندی از تولیدات داخلی به خصوص موتورهای تولیدی در موتورسازان تراکتورسازی به منظور پیشبرد اهداف داخلی سازی در راستای منویات مقام معظم رهبری به جهت استفاده از ظرفیتهای داخلی در تولیدات نیز از برنامه های آتی این مجموعه است.
وی اعلام کرد: از زمان بهره برداری از این خط تولید توسط رییس جمهور در خرداد سال جاری، حدود ۲۵۰ دستگاه کامیونت تولید و عرضه شده است و تلاش خواهیم کرد تا پایان سال نیز تعهدی که به دولت به جهت تعداد تولید این محصول داده ایم محقق شود.
سال آینده یکهزار دستگاه کامیونت تولید و به متقاضیان عرضه می شود
پناهی مدیرعامل خودروسازان دیزلی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: براساس برنامه های تولیدی پیش بینی شده برای سال آینده یک هزار دستگاه از این کشنده تولید و به متقاضیان عرضه خواهد شد.
خط تولید کامیونت های تجاری شرکت خودروسازان دیزلی آذربایجان به عنوان یکی از شرکتهای اقماری گروه صنعتی تراکتور سازی ایران خرداد ماه امسال با حضوررییس جمهور به بهره برداری رسید.
گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در سنندج و ارومیه فعال بوده و با حدود پنج دهه فعالیت در زمینه تولید تراکتور، در عرصه تولید ۷۱ نوع انواع موتور در بخش های کشاورزی، صنعتی و خودرو فعالیت دارد.