به گزارش ایرنا حجت الاسلام مسعود بهرام پور روز سه شنبه در نشست شورای فرهنگی عمومی دزفول در سالن جلسات نهاد امامت جمعه این شهر با اشاره به چالشهای فرهنگی حوزه گردشگری اظهارکرد: میراث فرهنگی اپلیکیشنی با نام سادرا برای اخذ مجوز توسط تورهای گردشگری ایجاد کرده است که میتوان کنترل بهتری در این زمینه داشت.
وی افزود: نیروی انتظامی باید با تورها و اماکن بوم گردی غیرمجاز برخورد کند اگرچه این نهاد نیز با کمبود امکانات و نیرو مواجه است.
حجت الاسلام بهرام پور اظهارکرد: مشکلات حوزه گردشگری باید طبق قانون برطرف شوند که البته در این زمینه خلاهایی وجود دارد ولی شورای تامین میتواند در چنین مواقعی ورود کند.
وی افزود: مواردی که نیازمند قانون و ابلاغ هستند باید ظرف مدت یک هفته توسط اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جمع آوری شوند.
امام جمعه دزفول گفت: شهرداریها با توجه به تصویب قوانین در شورای شهر میتوانند نسبت به رفع مشکلات اماکن گردشگری حوزه شهری اقدام کنند.
وی افزود: اداره اصناف تعدادی رستوران یا اغذیه فروشی برای فعالیت در طول روز برای خدمات دهی به گردشگران و مسافران، مشخص کند و مابقی رستورانها در طول شب فعالیت کنند.
ساماندهی ساحل رودخانه دز نیازمند ایجاد یک سازمان است
حجت الاسلام بهرام پور با بیان اینکه بوستان علی کله نقطه مناسبی برای هدایت گردشگران در ماه رمضان است، اظهارکرد: ساحل رودخانه دز در طول سال به ویژه ایام تعطیل شلوغ است و برای ساماندهی نیاز به یک سازمان دارد.
وی افزود: این سازمان در صورت ایجاد تدبیر، برنامه ریزی، اصلاح و توسعه ساحل رودخانه دز را در دستور کار قرار میدهد و به حفظ و حراست از ارزشها خواهد پرداخت.
امام جمعه دزفول با تاکید بر لزوم تشکیل نشستی ویژه گردشگری ساحل در این شهرستان گفت: با توجه به اینکه هنوز وارد فصل شنا نشدهایم باید از هم اکنون در این زمینه اقدام شود.
وی از ادارات و نهادهای مختلف شهرستان دزفول خواست ویژه برنامههای نیمه شعبان و ماه مبارک رمضان را در اختیار شورای فرهنگ عمومی شهرستان قرار دهند.
حجت الاسلام بهرام پور افزود: دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی دزفول نیز به زودی راه اندازی میشود تا تمام برنامهها جهت دهی شوند.
وی درخصوص انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری گفت: امید است در راستای تاکید رهبر معظم انقلاب حضور حداکثری مردم مدنظر شورای تبلیغات و سایر دستگاههای فرهنگی قرار گیرد.
لزوم نظارت بیشتر بر تورهای گردشگری در دزفول
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول نیز در این نشست با انتقاد از وضعیت برخی اماکن گردشگری شهرستان گفت: انتظار میرود با توجه به سابقه بروز برخی ناهنجاریها در علی کله در ماه مبارک رمضان، دستگاههای مربوطه کنترل لازم را انجام دهند.
سرهنگ بهروز حکمت پور با تاکید بر لزوم نظارت بر محتوای تئاترهای طنز و همچنین تورها و بوم گردیهای غیرمجاز در دزفول افزود: تلاش زیادی برای اجرای برنامههای فرهنگی صورت میگیرد که نباید اجازه داد یک برنامه ناهنجار این تلاشها را بینتیجه کند.
وی خواستار نظارت و برخورد با این ناهنجاریها از سوی دستگاههای مربوطه به ویژه اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شد.
معاون اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول نیز در این نشست بر لزوم ایجاد کمیتهای منسجم با همکاری دستگاههای مختلف برای ساماندهی اماکن گردشگری تاکید کرد و گفت: طبق بخشنامه اداره میراث فرهنگی نمیتواند برخوردی با تورهای متخلف داشته باشد بلکه این وظیفه نیروی انتظامی و بسیج است.
مهدی چناری برپایی ایست و بازرسی در مسیرهای گردشگری را برای جلوگیری از تخلفات تاثیرگذار دانست و افزود: اداره میراث فرهنگی نمیتواند فراتر از قانون برخورد کند.
حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نقشههای دشمن را خنثی کرد
فرماندار ویژه دزفول نیز در این نشست با اشاره به چهار اصل مقام معظم رهبری پیرامون انتخابات مبنی بر مشارکت، رقابت سالم، اهمیت و سلامت انتخابات اظهارکرد: فرمانداری ویژه دزفول در تلاش است در راستای این اصول، انتخابات را در شهرستان برگزار کند.
علیرضا خردمند با اشاره به آغاز فرآیند انتخابات از چهار ماه قبل افزود: امسال نسبت به دورههای قبل زمان بیشتری برای فرآیند انتخابات در نظر گرفته شده است و اکنون در مراحل انتهایی آن قرار داریم و تبلیغات نامزدها از روز پنجشنبه آغاز میشود.
وی ادامه داد: دشمنان جمهوری اسلامی برای ایجاد نارضایتی در کشور برنامه ریزی کرده و در تلاشند با ایجاد نا امیدی حضور مردم در انتخابات را کمرنگ کنند.
فرماندار ویژه دزفول حضور مردم این شهرستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را ۲ برابر سال گذشته اعلام کرد و گفت: این حضور پرشور تمام نقشههای دشمن را برای کمرنگ کردن حضور مردم در صحنههای انقلاب خنثی کرد.
وی با تاکید بر لزوم تبلیغ شرکت در انتخابات افزود: بیان خدمات فراوان نظام جمهوری اسلامی در ۴۵ سال گذشته ضروری است زیرا دشمن با تبلیغات زیاد تلاش دارد این خدمات را کمرنگ کند.
خردمند با بیان اینکه مجموعه اجرایی و نظارتی برای برگزاری انتخاباتی سالم در تلاش هستند، اظهارکرد: شورای نگهبان در این دوره افراد زیادی را تایید کرده است و همه نامزدها در حال رقابت هستند.
وی افزود: فضاهای تبلیغاتی به صورت عادلانه در اختیار نامزدها قرار میگیرد.
فعالیت ۱۰۰ خانه قرآنی در دزفول
رئیس اداره تبلیغات اسلامی دزفول نیز در این نشست گفت: اداره تبلیغات اسلامی دزفول برای جشنهای ماه شعبان اقداماتی نظیر حفظ موضوعی سوره یاسین، ختم صلوات برای امام زمان (عج)، احیای شبهای نیمه شعبان، اعزام مبلغان و مداحی با محتوای انقلاب اسلامی و توجه به رویدادهای منطقه و جهان اسلام را در برنامه دارد.
حجت الاسلام احسان خاکی با بیان اینکه ۱۰۵ خانه قرآنی در دزفول فعال است، افزود: سال گذشته شهرداری همکاری خوبی با اداره تبلیغات اسلامی برای برنامههای فرهنگی در بوستان علی کله داشت که امسال هنوز همکاری صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: سال گذشته، ۳۰ شب در ماه مبارک رمضان در بوستان علی کله برنامه فرهنگی برگزار شد که انتظار میرود شهرداری و شورای شهر نسبت به برگزاری این برنامهها و تامین مالی آن اهتمام ویژه داشته باشند.
۱۵۰ دیوار پیش ساخته برای تبلیغات انتخابات در شهر دزفول نصب شد
معاون خدمات شهری شهرداری دزفول نیز از اعلام آمادگی شهرداری برای امضای تفاهم نامه با تبلیغات اسلامی به منظور تامین مالی برنامههای فرهنگی شد و گفت: سال گذشته ۲ گروه تذکر لسانی در علی کله مستقر بود امسال نیز برنامه ریزی لازم صورت گرفته است.
هادی حلیم زاده ادامه داد: امسال ۲ برابر سال قبل ریسه برای اعیاد شعبانیه تهیه شده و پنج گروه در حال نصب آنها در معابر شهری دزفول هستند ضمن اینکه پل شهید سردار سلیمانی (پل جدید) نیز چراغانی میشود.
وی از نصب ۱۵۰ دیوار پیش ساخته در سطح شهر برای تبلیغات انتخابات خبر داد و افزود: این دیوارهای پیش ساخته به منظور خودداری از نصب پوسترهای تبلیغاتی بر روی جداول، ایستگاههای اتوبوس و دیوارنگارههای شهری مهیا شدهاند.
معاون خدمات شهری شهرداری دزفول بیان کرد: سفرههای ضیافت افطار، جشنهای عید فطر و مسابقات فوتسال جام رمضان از ویژه برنامههای شهرداری برای ماه مبارک رمضان است.
وی افزود: طبق بررسی صورت گرفته، بوستان علی کله به دلیل محصور بودن مکانی مناسب در ماه مبارک رمضان برای هدایت گردشگران است.
حلیم زاده گفت: چند جشن اعیاد شعبان نیز به صورت مشارکتی در بوستانهای شهری نظیر بانوان، کوی مدرس، کوی طالقانی، فرهنگ شهر برگزار میشود.
۲ هزار نفر از نیروهای آموزش و پرورش دزفول درگیر انتخابات میشوند
مدیر آموزش و پرورش دزفول نیز در این نشست اظهارکرد: این نهاد برنامههای مختلفی ویژه رای اولیها برگزار کرده است تا برای تشویق خانواده خود به منظور شرکت در انتخابات مبلغ شوند.
امیر ظاهر طحان افزود: ۱۴ نشست نیز با سوادآموزان، آموزگاران، مدیران مدارس، معاون پرورشی، شورای آموزش و پرورش و نخبگان برگزار شده است تا هرکدام به مبلغی برای شرکت در انتخابات شوند.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش دزفول ۱۱۰ مدرسه، ۲ هزار نیرو و چهار سالن خود را برای برگزاری انتخابات در اختیار فرمانداری قرار داده است.
مدیر آموزش و پرورش دزفول با اشاره به برنامههای این نهاد برای نیمه شعبان گفت: طرحی به نام مدرسه کانون تربیتی محله در حال اجرا بوده که تلاش ما در این طرح بردن تمام امور به کف مدرسه است.
وی با بیان اینکه مدرسه کانون تربیتی محله است، افزود: طرح جانباز شهید فریدون غلامی نیز در دستور کار است چراکه در نیمه شعبان موکبی توسط آموزش و پرورش و این شهید در کربلا برای پذیرایی از زائران ایجاد شد.
ظاهرطحان اظهارکرد: آموزش و پرورش دزفول به واسطه وجود ۲۴ هزار شهید خوزستان، ۲۴ هزار پرس غذا تهیه کرده است که بین مدارس مناطق محروم توزیع میشوند.
وی افزود: یکهزار و ۴۰۰ بسته شیرینی و بیسکویت آماده و به بنیاد مهدویت برای توزیع در نیمه شعبان داده میشود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه دزفول نیز در این نشست اعزام مبلغان در راستای جهاد تبیین ویژه انتخابات و برپایی کاروان شادی در نیمه شعبان را از برنامههای این اداره اعلام کرد و گفت: برنامه قرار دوازدهم به منظور کمک به فقرا و نیازمندان در ۱۲ هر ماه اجرا میشود.
عباس نظیری افزود: اتمام رواقها در سبزقبا، نماز جماعت و افطاری ساده بعد از نماز مغرب و عشاء در بقاع متبرکه، برگزاری محافل انس با قرآن، لیالی قدر، ویژه برنامه خدیجه مادر امت ویژه بانوان و نماز عید فطر در بقعه محمد ابن جعفر(ع) از دیگر برنامههای اوقاف در دزفول است.
به گزارش ایرنا با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی به منظور حفظ حرمت ماه مبارک تمهیداتی در نشست شورای فرهنگ عمومی دزفول اندیشیده شد.
انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری ۱۱ اسفند ماه برگزار میشود.