الهام یاوری روز یکشنبه در حاشیه جلسه شورای آموزش و پرورش که در سالن جلسات سردار سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اعلام کرد: امسال از میان رتبه های تک رقمی کنکور که ۴۰ نفر را به خود اختصاص داده بودند، ۱۶ نفر از مناطق ۲ و سه بودند.
وی با اشاره به اینکه مناطق ۲ و سه مناطقی غیر از تهران و شهرهای بزرگ هستند، افزود: امسال ۱۵ نفر از ۱۶ نفر برگزیدگان کنکور را شاگردان مدارس سمپاد تشکیل دادند.
به گفته رییس سازمان استعدادهای درخشان کشور، مدارس سمپاد در سال ۹۵ منحل و سپس در سال ۹۹ با تاکید مقام معظم رهبری دوباره راه اندازی شدند.
این مسوول در رابطه با چرایی وجود مدارس استعدادهای درخشان، توضیح داد: آموزش و پرورش امروز به هر دلیل این امکان را ندارد که به همه دانش آموزان کشور امکانات خاص ارایه دهد، اما مدارس سمپاد با اختیارات آموزش و پرورش، امکاناتی در اندازه مدارس خوب غیرانتفاعی پسرانه تهران دارند.
یاوری در رابطه با لزوم وجود این نوع مدارس، تاکید کرد: سمپاد مسیری است تا بتواند بچه های خانواده های متوسط و خوب را که امکانات خیلی درخشانی ندارند را به موقعیت های شغلی خوب برساند.
وی از دیگر دلایل وجود این مدارس را نیاز به مهارت اندوزی نخبگان برشمرد و تصریح کرد: ما به طور جدی به انسان هایی که اهرم تحول باشند، نیاز داریم تا بتوانند کشور را از پیچ و خم ها عبور دهند، ماجرای برخورد تمدن ها نیز امروز به نقطه اوج خود رسیده تا جایی که تمدن لذت گرای غربی و تمدن حقیقت گرای اسلامی در مقابل هم قرار گرفته اند.
معاون وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: در نهایت نیز به این نتیجه خواهیم رسید که رد صورت برد ما، شاهد ظهور امام زمان (عج) خواهیم شد و یا اینکه کلا حکومت براساس عقل و فضیلت در جهان منسوخ می شود و کل جهان به سمت حکومت بر مبنای غریزه و لذات مادی پیش خواهد رفت و در نهایت اینکه بر همین مبنا، ما برای جنگ تمدنی پیش رو به نیروی انسانی نیاز داریم.
یاوری خاطرنشان کرد: تنها مزیت ما نسبت به تمدن غربی، همین بچه هایی هستند که با عشق به امام حسین (ع) بزرگ شده اند، اگر این بچه ها احساس کنند که جهت ما به سمت آغوش مادریشان نیست و این نگاه را نداشته باشند که حکومت از آنان حمایت کند، خیلی زود از ما فاصله می گیرند و جذب انواع جذابیت ها و زرق و برق های غربی ها می شوند.