به گزارش ایرنا، حسین مجتبی زاده یکشنبه شب در نشست تشریح طرح تکام با حضور دهیاران و بخشداران استان خوزستان در روستای پامنار بخش شهیون، با اشاره به ایجاد قرارگاه جهادی در وزارت کشور افزود: دولت سیزدهم به دنبال حل واقعی مسایل مبتلا به روستاها و اجتناب از کار نمایشی و کم اثر است.
وی ادامه داد: طرح تکام توسط کارشناسان خبره و با تجربه وزارت کشور طراحی و نهایی شده است و هم اکنون این طرح پس از اجرای آزمایشی در تعدادی از روستاهای کشور و ثبت دستاوردهای بسیار خوب، در مرحله اجرا در کل روُستاهای کشور است.
مجری طرح تکام گفت: این طرح اقدامی بزرگ و ملی است که تحقق اهداف آن در گام نخست نیازمند معرفی این طرح به مدیران، دهیاران، بخشداران و مردم است به همین دلیل نشستهای تخصصی مختلفی در سطح استانهای کشور برای معرفی این طرح برگزار شده است.
وی ادامه داد: تا پیش از این در ۱۶ استان کشور چنین نشستهایی برا حضور دهیاان و بخشداران آن استانها برگزار شده و امروز هفدهمین نشست تخصصی در روستای پامنار دزفول برای معرفی این طرح به ۲۰۰ نفر از دهیاران و بخشداران خوزستان برگزار شد.
مجتبی زاده بیان کرد: با تکمیل نشستهای تخصصی با دهیاران ۳۱ استان کشور، معرفی این طرح به مردم و جامعه هدف آن در دستور کار قرار میگیرد ضمن اینکه اجرای چندین طرح در کشور در قالب طرح تکام نیز آغاز شده است.
وی افزود: طرح تکام در قالب پنج سند بالادستی و متشکل از ۱۶ نظام پایه در وزارت کشور مصوب و به استانهای سراسر کشور ابلاغ شده که هدف آن مهاجرت معکوس نیست بلکه ایجاد زنجیره برخورداری مستقیم روستاییان از امکانات موجود در روستا است.
به گزارش ایرنا، طرح تکام به عنوان سند تحول بنیادی در دولت سیزدهم به منظور توانمندسازی مردم روستا و بهره مندی از ظرفیت روستاها اجرا میشود.
هدف از اجرای طرح جدید دولت سیزدهم موسوم به تکام، پیشرفت همه جانبه، سکونت پایدار و مهاجرت معکوس به روستاها، توانمند سازی روستاییان و بالفعل ساختن ظرفیتهای مردمی این مناطق میباشد و شهرستان سلسله به عنوان پایلوت اجرای این طرح در لرستان انتخاب شده است.