به گزارش خبرنگار ایرنا؛ شهردار ملایر در آیین افتتاح سرای محله شهید زرینی با عنوان "سرای محله مرصاد" اظهار داشت: این پروژه در راستای بازآفرینی شهری و توانمندسازی محلات کمبرخوردار طرح ۲۰۲۰ اجرا شد.
"مجید فرجی" بیان کرد: ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرحهای سرای محله و تملک زمین، سالن کارآفرینی و پارک محله شهید زرینی ملایر هزینه شد.
وی با بیان اینکه این طرحها از ابتدای امسال آغاز و در حدود ۱۰ ماهه اجرا شد، افزود: در حال حاضر از چهار سرای محله ۲ سرای محله شامل مجتمع فرهنگی شهید احدی در محله جویبار با اعتبار بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال و سرای محله مرصاد در شهید زرینی ملایر احداث و مورد بهرهبرداری قرار گرفته و سرای محله شهرک ولیعصر(عج) نیز در دست اجراست و طی روزهای آتی عملیات اجرایی سرای محله مسکن مهر دژچنار نیز آغاز خواهد شد.
شهردار ملایر با تاکید بر اینکه ارتقای این محلات با اجرای طرح بارآفرینی باید ارتقا پیدا کند، گفت: بر اساس ضوابط و مقررات ستاد بازآفرینی شهری، دستگاههای مرتبط موظفند ۳۰ درصد اعتبارات خود را هر ساله در محلات بازآفرینی هزینه و پروژههای کالبدی، فرهنگی و اجتماعی در این محلات اجرا کنند.
فرجی تاکید کرد: از ابتدای دولت سیزدهم بازآفرینی شهری رنگ و بوی بهتری گرفت و با پیگیریهای مجدانه استاندار همدان و فرماندار ملایر، در نظر گرفتن اعتبارات بهتر، مصوب شدن قوانین بهروزتر در مجلس، اعمال دستور العملهای بهتر از سوی وزارت راه و شهرسازی و تخصیص سهمیههایی برای اخذ مسکن ملی در این محلات، موجب شد رونق بهتری در این محلات داشته باشیم.
به گفته وی، محدوده بازآفرینی شهری ملایر ۸۵۰ هکتار است که به صورت شاخص شامل پنج محله شمسآباد، جویبار، شهید زرینی، امامزاده عبدالله(ع) و جعفرآباد است و از این میزان بافت فرسوده ۱۷۰ هکتار، سکونت گاههای غیررسمی ۲۰۰ هکتار و بافت تاریخی ۱۱۰ هکتار را شامل میشود.
شهردار ملایر با اشاره به اینکه برای هر کدام از این محلهها برنامه تدوین کردیم و طبق نظر اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری، تصمیم گرفتیم بازآفرینی شهری را محله به محله اجرا کنیم و اقدامات در محلههای خاص با سرعت بیشتری انجام و برابر نظر مشاور طرح فرهنگسرا، درمانگاه و سایر امکانات رفاهی، فرهنگی و عمرانی ایجاد و سپس سراغ محله دیگر برویم.
استاندار همدان امروز دوشنبه برای افتتاح چند طرح به شهرستان ملایر سفر کرده است.