سمنان - ایرنا - عضو هیات علمی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران(دافوس) گفت: عصر کنونی را انقلاب چهارم و انقلاب دیجیتال نامیده‌اند که به مراقبت‌های ویژه نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد میر روز سه شنبه در نشست جهاد تبیین با تمرکز بر مشارکت در انتخابات در سالن جلسات اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان، افزود: اکنون در بطن انقلاب چهارم یعنی انقلاب دیجیتال قرار داریم و رهبر معظم انقلاب سال‌ها پیش در این مورد رهنمودهای مهمی داشتند و تأکید کردند که باید در این زمینه پیشتازانه ورود کرد و برنامه داشت.

وی تاکید کرد: افزایش بصیرت عمومی و استفاده از ظرفیت مردمی جامعه، و توجه به مدیریت ادراک و تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه مردم، از مباحث اثرگذار در انقلاب دیجیتال است که باید به‌عنوان مهم‌ترین اصل در عصر جدید دیده‌ و برای آن برنامه‌ریزی شود.

وی با تاکید بر استفاده بهینه از ظرفیت بسیجیان مخلص و جان‌برکف خاطرنشان کرد: حجمه دشمنان در شرایط حاضر بر کمرنگ نشان دادن انتخابات و دلسردکردن مردم از حضور درپای صندوق‌های رای است.

عضو هیات علمی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ضرورت حضور پرشور آحاد جامعه در انتخابات امسال، گفت: تنها راه‌حل خنثی‌سازی فضاسازی‌ها و تبلیغات دشمن، روشنگری و انتقال حقایق به نسل جوان جامعه است تا از گزند دسیسه دشمنان در امان بمانند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان نیز در این نشست با تبیین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی، حضور در انتخابات را امری واجب و حیاتی برای تداوم حرکت قطار پیشرفت کشور برشمرد و بر لزوم تلاش همگانی برای مقابله با تبلیغات مخرب دشمنان و اطلاع‌رسانی لازم در راستای افزایش مشارکت مردم در انتخابات ۱۱ اسفند تاکید کرد.

محمد طاهریان تاکید کرد: هوشیاری طیف‌های مختلف جامعه برای حضور در انتخابات، اتحاد و انسجام و پیروی از رهبر معظم انقلاب و ولایت‌فقیه مباحث مهم مورد نیاز شرایط کنونی است و آگاهی اقشار مختلف جامعه با ارزش‌های انقلاب اسلامیدر این زمینه نقش اساسی دارد.

ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات آینده، علت و عوامل روان‌شناختی، جامعه‌شناختی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مؤثر بر مشارکت حداکثری، تبیین وظیفه، نقش و جایگاه مجلس شورای اسلامی، فعالیت‌های دشمنان در راستای کمرنگ نشان دادن انتخابات و تبیین اهمیت اصل مشارکت و نقش آن در رفع آسیب‌ها و چالش‌های روز جامعه، از دیگر مباحث مطرح‌شده در این نشست بود.

به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ماه برگزار می‌شود.

۶۷۹ شعبه اخذ رای در استان سمنان پیش‌بینی شده است که از این تعداد ۴۷۶ شعبه شهری و ۲۰۳ روستایی و ۱۴۲ تعداد شعبه سیار و ۵۳۷ شعبه ثابت محسوب می شود.

مرحله نام‌نویسی از داوطلبان انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری برای حوزه انتخابیه این استان با ثبت نام پنج نفر از روحانیانِ متقاضی پایان یافت که در این میان برخی از داوطلبان ادامه رقابت انصراف دادند یا رد صلاحیت شدند و در نهایت، یک نفر به عنوان داوطلب در انتخابات مجلس خبرگان رهبری از استان سمنان تایید صلاحیت شد و یک نفر با تغییر حوزه انتخابیه، به نامزدهای استان سمنان اضافه شد.